Adıyaman Havalimanı Rent A Car

Adıyaman Havalimanı Rent A Car

Adıyaman Havalimanı Rent A Car

Araç kiralama firmaları şehir dışından gelen ziyaretçilerin işini kolaylaştırıyor. Özellikle uçakla seyahat etmeyi tercih eden kişiler seyahatinin ardından kiraladıkları araçlar ile şehir içerisinde diledikleri gibi dolaşabilirler. Uzun mesafe karayolu ulaşım sistemini tercih etmeyen yolcular havalimanı taşımacılığını kullanıyor. Bu doğrultuda ziyaretçiler Adıyaman gelmeden önce rent a car firmaları ile anlaşarak ihtiyacı doğrultusunda araç kiralayabilirler.

Firmamız araç kiralama hizmetleri doğrultusunda sahip olduğu son model araçlarla Adıyaman'a gelen yolcuların konforlu bir gezi deneyimi yaşamasını amaçlıyor. Adıyaman Havalimanı rent a car firması olarak bizlere iniş bilgilerinizi iletmeniz halinde sizin için en uygun aracı ayırıyoruz.

Araç Kiralama Hizmetlerinin Önemi

Uçak seyahatinin ardından kesintisiz ulaşım imkanlarından yararlanmak amacıyla pek çok kişi tarafından tercih edilen araç kiralama hizmetleri şehir gezilerinde büyük bir kolaylık sağlıyor. Adıyaman havaalanına iniş yaptıktan sonra kiralayacağınız son model araçlar yardımıyla şehrin her noktasına sorunsuz bir şekilde ziyaret edebilirsiniz. Bu konuda firmamız sizlere her türlü desteği sunarak şehrin görülmesi gereken tarihi ve turistik yerleri hakkında sizleri dilediğiniz takdirde bilgilendirir.

Adıyaman’da Konaklama

Yüzlerce yıllık bir geçmişe sahip olan Adıyaman Güneydoğu Anadolu'nun en nezih ve güvenilir şehirlerinin başında gelir. Adıyaman'a ziyaret için gelen kişilerin konaklama açısından herhangi bir endişe yaşamasına gerek yoktur. Çünkü rezervasyon yaptırabileceğiniz çok fazla otel ve pansiyon bulunur. İster şehir merkezinde isterseniz ilçelerde aradığınız özelikte ve konforda birçok konaklama yeri mevcuttur.

Adıyaman’a Hangi Mevsimde Gidilir?

Adıyaman karasal bir iklime sahip olduğu için yazlar aşırı sıcak kışlar ise soğuk geçer. Bu nedenle Adıyaman'da keyifli bir seyahat gerçekleştirmek isteyenler ilkbahar ve sonbahar aylarını tercih edilmelidir. Bu mevsimde hem otel hem de araç kiralama rezervasyonu yaptırarak Adıyaman’da keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Nemrut’ta Güneşin Batışı

Gezilecek tarihi yerler denildiği zaman ilk akla gelen yer Nemrut Dağı'dır. Burada hem güneşin doğuşu hem de güneşin batışı keyifli bir şekilde izlenir. İnsanı kendisine hayran bırakan manzarası, tarihi kalıntıları ve atmosferi ile Nemrut dağında unutamayacağınız güzel bir gün geçirebilirsiniz. Tarihi geçmişi bir muhteşem yapısı ile Nemrut dağında bulunan kalıntı ve heykeller UNESCO dünya kültür mirası içerisinde yer alır. Komagene krallığı tarafından yapılan heykeller eşsiz bir görselliğe sahiptir.

Nemrut Dağı şehir merkezine bir buçuk saat uzaklıkta olduğundan dolayı Adıyaman havalimanı rent a car firması olarak araç kiralamanıza yardımcı oluyoruz. Size tahsis edilen bu özel araçlarla bölgeyi keşfederek kültür birikiminizi arttırabilirsiniz.

Görülmeye Değer Perre Antik Kent

Adıyaman'da gezilecek yerlerin listesi içerisinde ilk sıralarda yer alan Perre Antik kent şehrin çıkışında bulunur. Burası Romalılardan kalan bir şehir olarak günümüze kadar varlığını sürdürmüştür. Yapılan kazı çalışmaları sonucunda 200'den fazla kaya mezarı bulunur.

Karakuş Tümülüsü

Nemrut Dağı’nın yer aldığı alanda bulunan Karakuş tümülüsü Komagene Krallığı’na aittir. Bu tümülüs muhteşem bir görselliğe sahiptir. Bu nedenle oto kiralama hizmetlerinden yararlanarak Karakuş tümülüsünü görmeden bölgeden ayrılmamanızı öneririz.

Cendere Köprüsü

Binlerce yıllık tarihi değerin izlerini taşıyan Cendere Köprüsü günümüzde restore edilerek turizme açılan bir yerdir. Kahta yolu üzerinde bulunan göndere Köprüsü Romalılardan günümüze ulaşan bir eserdir.

Kahve İçmeyi Seviyorsanız Doğru Yerdesiniz

Adıyaman kahvesi dünyada marka haline gelmiş üründür. Kahve içmeyi sevenler Adıyaman’da tüm kahve çeşitlerini tatma imkânına sahipler. Enfes karışımların bir araya getirildiği Adıyaman kahvesi ağızlarda hoş bir tat bırakır. Bu nedenle eğer kahve içmeyi seviyorsanız doğru bir şehirdesiniz. Yüzyıllardan beri gelişerek günümüze kadar ulaşan Adıyaman kahvesi tüm dünyaya ihraç edilir.

Oturakçı Pazarı

Şehir merkezinde bulunan oturakçı pazarı yöreye özgü ürünlerin satıldığı bir yerdir. Şehir merkezi geziniz sırasında oturakçı pazarına uğrayarak burada halılar, kilimler, heybe ve çantalar bulabilirsiniz. Oturakçı pazarında sevdiklerinize küçük hediyeler satın alarak onları mutlu edebilirsiniz.

Adıyaman Müzesi

Şehir merkezinde bulunan Adıyaman Müzesi geniş bir alana sahiptir. Tek katlı olarak inşa edilen Adıyaman Müzesi içerisinde eski dönemlere ait kazılar sonucu çıkarılan arkeolojik kalıntılar bulunur. Kadın ve erkek takıları, mozaikler, el dokumaları, gümüş takılar, bakır eşyalar, seramikler ve daha birçok tarihe ışık tutan eser bulunur.

Adıyaman Ulu Cami

Adıyaman merkezde bulunan tarihi ulu cami geçmişten günümüze kadar ulaşan bir eserdir. Tek kelimeyle muhteşem bir yapıya sahip olan ulu cami içerisine girildiği zaman büyüleyici bir atmosfere sahiptir. İnsanı etkileyen manevi havası ile kesinlikle ziyaret edilmesi gereken yerler içerisinde yer alır.

Mississippi Köprüsü

Güneydoğu'nun Boğaz Köprüsü olarak adlandırılan Mississippi Köprüsü Adıyaman’ı Şanlıurfa ve Diyarbakır’a bağlar. Fırat Nehri’nin iki yakasını bağlayan bu köprü eşsiz doğası ve manzarası ile sizleri kendisine hayran bırakıyor. Firmamızdan kiralayacağınız konforlu araçlar ile Mississippi'ye giderek fotoğraf çektirebilirsiniz. Fırat nehrinin muhteşem görüntüsü ve tertemiz suyu sizleri büyüyecektir.

Lezzetli Bir Mola

Adıyaman'da yapacağınız geziler sırasında gün içerisinde yemek yiyebileceğimiz önemli mekanlar bulunur. Bu mekanlarda yöreye özgü enfes tatlara sahip yemekler hazırlanır. Bölge halkı tarafından en çok yapılan yemekler arasında patlıcan kebabı, kıyma kebabı, ekşili köfte, içli köfte, etli hitap, panki, Adıyaman sevenk sarması, Besni tava, yarpuzlu köfte, Buhara pilavı ve çiğ köfte bulunur. Yapılan yemekler içerisinde yöreye özgü baharat ve karışımlar bulunur.

Hediyelik Adıyaman Kahvesi

Dünya çapında bilinen bir tat olan Adıyaman Kahvesi içeriğindeki özel karışımlarla lezzetli bir tada sahiptir. Muhteşem bir uyum ile hazırlanan Adıyaman kahvesi hem sağlıklı hem de faydalı bir içecektir. Kahve içerisinde keçiboynuzu, menengiç kahvesi, çikolata, krema, sahlep ve damla sakızı bulunur.

Araç Kiralama Fiyatları

Herhangi bir araca sahip olmayanlar ve uzun yol yolculuğunda araç kullanmayı tercih etmeyenler için araç kiralama firmaları büyük bir avantaj sağlar. Adıyaman havalimanına iniş yaptıktan sonra istediğiniz özellikte ve büyüklükte araç kiralayarak şehrin tüm noktalarına kesintisiz ulaşım imkânı elde edebilirsiniz. Bu doğrultuda en çok merak edilen konuların başında araç kiralama fiyatları geliyor. Fiyatlar araçların model ve markasına göre değişkenlik gösterebiliyor. Bütçenize en uygun aracı tercih ederek keyifli bir gezi imkânı bulabilirsiniz.

Adıyaman Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti

Bütçenize en uygun günlük ve haftalık kiralayabileceğiniz araçlar ile Adıyaman’da dilediğiniz gibi bir gezi düzenleyebilirsiniz. İstediğiniz yöne rota çizerek kolay ulaşım sistemleri sayesinde gitme imkânı elde edersiniz. Adıyaman havalimanı rent a car firması olarak sizlere manuel ve otomatik vites seçenekleriyle araba kiralama fırsatı sunuyoruz. Referans sahibi rent a car firması olarak sizleri yılların vermiş olduğu profesyonellikle yardımcı oluyoruz. Güvenilir adresin yeri olan firmamız bütçenize uygun ekonomik ya da üst düzey konforlu araçlarla kolaylık sağlıyor.

Firmamız bünyesinde yer alan donanımlı araçlarla Nemrut dağına çıkıp güneşin doğuşuna şahitlik edebilir, Cendere köprüsünde mola vererek dinlenebilirsiniz. Şehir merkezinde görülmesi gereken tüm yerleri keşfederek keyifli bir Adıyaman kahvesi içebilirsiniz. Yöreye özgü hediyelik eşyaları sevdiklerinize alarak onları memnun edebilirsiniz. Kaliteli ve güvenilir adresin en doğru yeri olan firmamız sizlere 7/24 hizmet sunuyor. Firmamızla iletişime geçerek istediğiniz modelde aracı kiralayabilirsiniz.

Adıyaman Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0850 840 27 97
Gsm : 0553 840 27 97
Mail : adıyaman@carwingo.com.tr
Adres : Adıyaman Havalimanı iç Hatlar Geliş Terminali 02100



Whatsapp Telefon