Göbeklitepe Turu 2020

Göbeklitepe Turu 2020

Göbeklitepe Turu 2020

Özellikle tarihi yapısı ve kültürel bakımdan dikkat çeken şehirlerden biri olan Şanlıurfa’ da yer alan Göbeklitepe, her sene yaz ve kış, pek çok turisti ağırlamaya devam ediyor. Göbeklitepe turu 2020 ile bu tarihi yeri ziyaret edebilir, tarihin bilinen en büyük tapınağını, gezme şansı bulabilirsiniz. Bu tapınak aynı zamanda ilk tapınaktır.

Cilalı taş devri döneminden, günümüze kadar gelmiş olan Göbeklitepe’nin çeşitli araştırmalar sonucunda ilk inanç merkezlerinden biri olduğu, bilgisine ulaşılmıştır. Göbeklitepe turu 2020 ile hem bu bölgeyi, hem de Şanlıurfa’nın diğer tarihi bölgelerini de gezmek mümkündür. Herkesin merak ettiği ve görmek için çok uzak yerlerden gelen kişiler, Göbeklitepe ’ye gitmeden önce araştırıp, neler yapabilecekleri hakkında bilgi edilebilirler.

Göbeklitepede Gezilecek Yerler Nerelerdir?

Göbeklitepe’yi en iyi turlarla gezmek mümkündür. Bir tur rehberi eşliğinde daha fazla detay öğrenip, daha hızlı ulaşım sağlamak mümkündür. Güneydoğu Anadolu Bölgesi' ne gelen turistler ilk olarak, bu bölgeyi gezmek isterler. Bölge de tarımın aksine, tapınaklar ön plandadır. Özellikle dünya tarihinde belirleyici noktalara yer veren Göbeklitepe, tam bir kültür bölgesidir, denilebilir. 

Göbeklitepe turu 2020 ile gezerken ilk olarak Balıklıgöl ziyareti yapılır. Güneydoğu’nun en ilgi çeken tarihi yerlerinden biri de Nemrut’ tur. Bu tur sayesinde Nemrut’ ta güneşin doğuşunu izlemek mümkündür. Tur yapılırken, Şanlıurfa’nın meşhur Birecik ilçesinde yer alan Halfeti’nin muhteşem manzarasını izlemek ve tekne ile gezinti yapmak, Göbeklitepe turu sayesinde mümkündür. Yunan kültürüne ait izler taşıyan, Mozaik Müzesi’ de gezilmesi gereken yerlerden biridir.

Göbeklitepe Turunun Avantajları Nelerdir?

Göbeklitepe ve Güneydoğu turu yapmak için, pek çok firma hizmet verir. Size en uygun hizmeti seçip kayıt yaptırabilirsiniz. Hem tarihi yerleri ziyaret edip, hem de farklı bir tatil yapma imkânı bulabilirsiniz. Turlara katılırken sadece bir kez ücret ödenir. Yeme içme ve konaklama fiyatın içine dâhildir. Fiyatlar kişi başına hesaplanır ve oldukça ekonomiktir.  Tur için kayıt yaptırmadan önce, mutlaka araştırma yapılıp, daha sonra firma ile iletişime geçmek daha mantıklıdır. Karar verdiğiniz firma ile düzenli olarak, değişik turlara katılma imkânları da bulabilirsiniz. Araç kiralama işlemi yaparak şehrin içini ve yakın çevresini gezme şansı elde edebilirsiniz. Tur şirketi ile şehre ulaşabilir ve sonrasında araç kiralamanın en iyi avantajlarını yaşayabilirsiniz.




Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar

Whatsapp Telefon