Karaköprü Araç Kiralama

Karaköprü Araç Kiralama

Karaköprü Araç Kiralama 

Şanlıurfa bilindiği üzere, tarihi şehirlerden biridir. Turistik bir şehir olduğu için, sürekli misafir kabul eden Şanlıurfa’ya gezmek için gelindiği zaman, mutlaka bir araca ihtiyaç olabilir. Araçla gezmek yorucu olmadığı için, tercih edilir. Aracı olmayanlar, taksi kullanmak ister ama bu çok masraflı olabilir. Bunun için en doğru yöntem, hem daha ekonomik olan, hem de kendinizin kullanacağı bir araç temin etmektir. Bu da Karaköprü araç kiralama ile mümkündür. Aynı zamanda özel bir gün için de araç kiralama ihtiyacı olduğunda Karaköprü araç kiralama, bunu kolay bir şekilde sağlar.

Karaköprü Araç Kiralama İşlemi Nasıl Yapılır?

Araç kiralama bilindiği üzere, rent a car firmalarından yapılır. Araç kiralama işlemi yapılırken, bir sözleşme imzalamak gerekir. Sözleşmede aracı kiralayacak kişinin, uyması gereken kurallar belirtilir. Sözleşme yapıldıktan sonra, araç kaç gün için alındıysa kullanılır ve iade edilmesi gereken gün de firmaya teslim edilmelidir. Teslim edilmeyen her gün için, fiyata ekleme yapılır. Kilometre üzerinden yapılan fiyat düzenlemesi, müşteriler için en uygun şekilde sunulur.


İstenilen model de ve istenilen sayıda araç kiralamak mümkündür. Bazen bazı kurumlar, iş için toplu araç kiralamak isterler. Toplu kiralama işlemleri, bireysel araç kiralamaya göre daha uygundur. Karaköprü araç kiralama çeşitli seçeneklerde fiyat ve model teklifi sunar. Araç alındığı gibi teslim edilmelidir. Müşteri ve firma arasındaki güven çok önemlidir. 

Karaköprü Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?

Firmamız araç kiralama işlemi yaparken, müşterilerine çeşitli sınıflarda araç modelleri sunar. Herkes bütçesine uygun olan model de bir araç kiralayabilir. Araçlar; üst sınıf, orta sınıf ve ekonomik araçlar olarak kısımlara ayrılır. Seçim müşteriye aittir. Araç seçimi yapıldıktan sonra, araca istediğiniz özelliklerde ürünler ekleyebilirsiniz.

Eğer küçük bebeğiniz varsa, bebek koltuğu ya da kolay adres bulmak için, navigasyon hizmeti alabilirsiniz. Aynı zaman da kiralanan her aracın, kaskosunun olması önemlidir. Çünkü herhangi bir kaza durumu olduğun da kasko karşılar. Her firmanın kiralama kriterleri farklıdır. Karaköprü araç kiralama araçlarını en az 3 günlük kiralar. Eğer detaylı bilgi almak isterseniz, firmamızla iletişim kurabilirsiniz.



Şanlıurfa Karaköprü Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
Mail : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Narlıkuyu Mah.113 Sokak Novva Apt.Kat:1 No:2 Karaköprü/Şanlıurfa

 

Whatsapp Telefon