Mardin İlimizin Ulaşımı Nasıldır? Hangi Ulaşım Türleri Vardır? Mardin’de Havalimanı Var Mı?

Mardin İlimizin Ulaşımı Nasıldır?  Hangi Ulaşım Türleri Vardır? Mardin’de Havalimanı Var Mı?

Mardin Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0850 840 27 97
Gsm : 0532 722 50 46
Mail : mardin@carwingo.com.tr
Adres : Yenişehir Mah.Barış Caddesi Yediiklim Apt.Altı No:4 Artuklu/Mardin






Mardin İlimizin Ulaşımı Nasıldır?  Hangi Ulaşım Türleri Vardır? Mardin’de Havalimanı Var Mı?

İstanbul’dan Mardin’e kendi aracınız ile gitmek isterseniz yol yaklaşık olarak 1448 kilometredir ve yolculuk süreniz ortalama 20-21 saat sürmektedir. Ankara ‘dan Mardin’e gitmek isterseniz ise mesafe 1027 kilometre olup yolculuk süreniz ortalama 13-14 saat sürmektedir. Şehrin demiryolu ile bağlantısı olmadığı için en kolay ulaşım türü havayoludur.

‘Mardin Havalimanı Kısa Süreli ve Güvenli Ulaşım Sağlıyor

Ülkemizin ve dünyanın yaşadığı Covid19 salgını nedeniyle turistik ziyaret, iş ziyareti ve yakınlarımızı ziyaret etme konusunda ülkece biraz çekimser kaldık. Fakat bazı durumlarda mecburi ziyaretlerimiz olmak zorunda oluyor. Bu gibi durumlarda ise en kısa ve en güvenli nasıl ulaşabilirim soruları hemen kafamızda oluşuyor.

Ulaşım türleri arasında en güvenli, konforlu ve hızlı olan havayolu ulaşımı sayesinde kolay yoldan Mardin ilimize ulaşabileceğiz. Mardin Havalimanı 1999 yılında açılmış olup şehir merkezine 20 kilometre uzaklıktadır.  Ankara, İstanbul ve İzmir’den Mardin’e her gün karşılıklı düzenlenen uçak seferleri vardır.

İstanbul Mardin arası uçakla 1 saat 50 dakika sürerken, İzmir Mardin arası 1 saat 50 dakika, Ankara Mardin arası 1 saat 20 dakika sürmektedir. Yurt dışından Mardin’e gelmek isteyen yabancı turistlerimiz ise İstanbul aktarmalı olarak Mardin Havalimanı’na gelebilirler.

Mardin Havalimanı’nda Araç Kiralama Kolaylığı

Kısa süreli uçuşumuzu tamamladıktan sonra gideceğimiz yere daha kolay ulaşabilmemiz için son zamanların en rahat alternatifi olan araç kiralama olanağına Mardin ilimizde de ulaşabiliyoruz.

Otomatik veya düz vites, dizel veya benzinli gibi aracı kullanacak olan kişinin istekleri doğrultusunda ayarlanabilen fonksiyonlar ile birlikte pek çok seçenek sunan araç kiralama şirketleri, araç filosunu her daim geliştirmekte ve zenginleştirmektedir. Araç kiralama yaparak maliyetleri en ucuza indirebilir ve kaliteli vakit geçirme şansını yakalarsınız.

Mardin Havalimanı Günlük Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Mardin Havalimanı’nın farklı şirketler için günlük araç kiralama bedeline baktığımızda vites durumu, araç modeli, yakıt durumu, araç kişi kapasitesine göre fiyatta farklılık göstermektedir. Ortalama 200 lira ile 650 lira arasında değişim göstermektedir. Günlük olan seyahatlerde özellikle araç kiralama oldukça fazla işinizi görmeye yetecektir.

Mardin Havalimanı Aylık Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Mardin Havalimanı’nın farklı şirketler için günlük araç kiralama bedeline baktığımızda vites durumu, araç modeli, yakıt durumu, araç kişi kapasitesine göre fiyatta farklılık göstermektedir. Ortalama 6.000 lira ile 10.500 lira arasında değişim göstermektedir. En yüksek fiyatlı araç kişi kapasitesi en yüksek araçtır. Kişi sayı / fiyat olarak değerlendirdiğimizde ortalama bir fiyat olmaktadır.

Mardin Havalimanı Yıllık Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Mardin Havalimanı’nın farklı şirketler için günlük araç kiralama bedeline baktığımızda vites durumu, araç modeli, yakıt durumu, araç kişi kapasitesine göre fiyatta farklılık göstermektedir. Ortalama 83.000 lira ile 98.000 lira arasında değişim göstermektedir.

En Ucuz Araç Kiralama Modelleri Hangileridir?

Günümüzde artan özel araç kullanımı araç kiralama şirketlerinin artmasında ve büyümesin de yardımcı olmuştur. Gelişen araç kiralama sektörü ile birlikte araç kiralama modellerinde nelere dikkat etmeliyiz sorusu da merak konusu olmuştur.

Araç kiralarken öncelikle ihtiyaçlarımıza göre hareket etmemiz gerektiğini unutmamalıyız. Kaç kişi olacağız? Hangi yakıt türü daha iyi olur? , Hangi vites türünde daha rahat ederim ? gibi soruları kendimize sorarak daha iyi bir model seçebiliriz.

Bir diğer dikkat etmemiz gereken durum ise ‘Aracı nereden kiralayacağız?’. Bu durum içinse en yakın yerden araç kiralamanızı öneririz. Mardin havalimanında da bu kolaylıktan söz edebiliriz. Siz iniş yapmadan veya yaptıktan sonra ayarlayacağınız aracınız ile birlikte gideceğiniz yere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

En ucuza araç kiralamak istiyor iseniz Mardin Havalimanına gelmeden önce tatilinizi planlarken aracınız içinde bir bölüm ayırmalısınız. Bunun için özellikle de tatil zamanlarında araç kiralama şirketlerinin kampanyaları olmaktadır. Onları takip ederseniz en ucuza araç kiralamanın keyfini sürebilirsiniz. Bir diğer kolaylık ise erken rezervasyon yapmaktır. Şirketlerin erken rezervasyon kampanyalarından faydalanıp rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz tabi herhangi bir iptal durumu karşısında ücretsiz iptal hakkınızın olup olmadığını da öğrenmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Whatsapp Telefon