Mersin Oto Kiralama

Mersin Oto Kiralama

Mersin Oto Kiralama

Mersin ilinin eski adının içel olduğunu hepimiz büyüklerimizden duymuşuzdur. Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olması sebebiyle de en büyük liman şehri ne de sahiptir. Yaz aylarında mersin ilinin havası sıcak ve nemli olsa da tarihi güzellikleri, gezilip görülebilmeye değer yerleri de bir hayli fazladır. Bu sebeple mersin ilimizde oto kiralama şirketlerinin başında yer alır. Ulaşım problemleri yaşamamak için isteğinizden fazla kiralık otomobiller bulunur. Konfor açısından da güzel araçlar mevcuttur. Mersin’de bulunan oto kiralama şirketlerinden günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama yapmakta mümkündür. Bununla birlikte birçok araç kiralama şirketi de vardır. Bunlardan biri ise gerçek bir açık hava müzesi olan, mö4500lü yılların medeniyet şehri Mardin araç kiralamadır.

Mersin Havalimanı Günlük Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Mersin havalimanında günlük oto kiralamak için fiyat garantili marka, model ve müşteri desteği vardır. Bütçenize göre araç kiralama yapabilirsiniz günlük oto kiralamamız araba modellerine göre ve gidilecek yerlere göre değişiklik gösterir.

Mersin Havalimanı Aylık Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Mersin oto kiralama aylık araç kiralama fiyat Aralığı 30 gün olarak seçtiğiniz aracın markasına konforuna göre değişim göstermektedir. Oto kiralama sizlerin nereye gideceğinizi bilmek durumundadır. 

Mersin Havalimanı Yıllık Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Mersin havalimanı yıllık araç kiralama ise 365 gün olarak hesaplanır. Aracın marka modeline göre de fiyatlarda değişiklikler olabilir. Yıllık olarak da kiralayacağınız araç oldukça önem taşır. Konforlu ve rahat olması gerekir. Model ve konfor seçeneklerine göre fiyat aralığı değişir. Gidilecek yerler oto kiralama şirketine bildirilir.

En Ucuz Araç Kiralama Modelleri Hangileridir?

Mersin oto kiralama dan sonra gelen en ucuz ve ekonomik olanı Adıyaman Havalimanı araç kiralamadır. Adıyaman havalimanı araç kiralamadan kiraladığınız araçlarla beraber Kahta ilçesinde bulunan Ören’i ziyaret edebilir. Adıyaman ilinde yer alan ve UNESCO dünya mirası sayılan Toros Dağ Silsilesinde bulunan Nemrut Dağını, büyüleyici heykellerini tarihi anıtlarını metrelerce uzunluktaki kitabeleri mimari kalıntıları bulunur. Ayrıca antik mezar ve eşsiz manzaraları sadece oto kiralayarak değil Adıyaman şehrimizde düzenlenen Adıyaman Nemrut Turlarına katılarak da bu güzel tarihi yerleri ziyaret edebilme şansına sahip olabilirsiniz. Gizemi hala çözülemeyen nemrut dağı seyahatinizle sizi bekliyor.

Oto Kiralama Nedir?

Araç kiralama otomobil sahibi olmayanların tercih ettiği kiralama sistemine denir. Her geçen gün yeni marka ve modellerde arabalar üretilmektedir. Dolayısıyla satın alamayanlar için günlük, aylık, haftalık ya da yıllık olarak kiralama imkânları bulunmaktadır. Dolayısıyla oto kiralama günümüzde oldukça tercih gören bir sistem haline gelmiştir. Oto kiralama şirketlerinde ne kadar çok araba çeşidi bulunursa o kadar çok ilgi görmektedir. Aileye uygun araba çeşitlerinin bulunduğu oto kiralama şirketleri tercih edilir.

Oto Kiralarken İlk Önce Araştırma Yapın

Araç kiralarken şirketler arasında fiyat karşılaştırması yapmak faydalı bir araştırma yöntemidir. Bu sayede özel teklifler ve indirimleri değerlendirerek araç kiralamış oluruz. Seçmiş olduğunuz firmayla görüşmeye gidildiğinde her şey sorulmalı ve pazarlık yapılmalıdır. Araba kiralama şirketi ararken bilindik problem yaşamayacağınız şirketler seçilmelidir. Bilmediğiniz bir şehirde araç kiralamak istiyorsanız rast gele araba kiralamak doğru değildir. Bu nedenle tanıdıklarınızın tercih ettiği daha önceden araba kiralanmış şirketler ile iletişim kurmalısınız. Ancak yarım alabilecek hiçbir tanıdığınız yoksa bir kasko acentasından yardım alarak en güvenilir araba kiralama şirketi ile çalışmak mümkün olur.

Oto Kiralarken Sigorta Durumuna Dikkat Edin

Araç kiralarken dikkat edilecek en önemli noktalardan biri de sigorta şirketinin sigorta yaptırıp yaptırmadığıdır. Eğer kredi kartıyla ödeme yapılıyorsa, sigorta sorulacaktır. Ancak sizin kişisel sigortanız bunu karşılamıyorsa, şirketin sizlere vermiş olduğu sigorta yardımını alabilirsiniz. Sigortasız araç kullanırken problemler ve kazalardan araç başına gelecek hasarlardan sorumlu siz olursunuz. Şoförün alkol kullanmamış olması gerekir. Bu gibi problemlerde şirket ödeme asla yapmaz. Bu gibi problemlerde tamamen mesuliyet sizlere aittir.

Kaza Yapılması Durumunda Olması Gerekenler Nelerdir?

Kaza durumunda hemen polisi arayın. Kaza durumunu hem diğer araç hem de sizin aracınız telefona çekin. Daha sonra firmaya haber vermeniz gerekir. Büyük kurumsal firmalarda sizden kaynaklı değilse ve araç sigortalıysa sizlik bir problem yok demektir. Sizlere yeni araç verilir. Kiralama işleminiz olduğu yerden devam eder.


Mersin Şehir Ofisi İletişim Bilgileri
Telefon : 0850 840 27 97
Gsm : 0552 666 33 33
Mail : mersin@carwingo.com.tr
Adres : Pirireis Mah.1102 Sokak 7/C Yenişehir /Mersin


Whatsapp Telefon