Şanlıurfa GAP Havalimanı

Şanlıurfa GAP Havalimanı

Şanlıurfa GAP Havalimanı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin gelişmiş şehirlerinden biri olan Şanlıurfa, yoğun nüfusu ve yüzölçümü ile bölgenin en büyük kenti konumunda yer alıyor. Şehrin yüzölçümü büyüklüğü, demografik büyüklüğüyle birlikte Şanlıurfa’yı cazibe merkezi yapıyor. Şehir ulaşımında büyük rol oynayan Şanlıurfa GAP Havalimanı, 2007 yılında hizmete açılarak uçuş yolculuğunu başlatmıştır. Şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta yer alan ve 8 uçak kapasitesiyle hizmet veren havalimanı, ilk günden bu yana milyonlarca yolculunun ulaşımını sağlamıştır. Bugün hala aktif şekilde yolculuklar sürüyor, yerli ve yabancı turistler, Şanlıurfa yolculuğunda konfor sebebiyle uçağı tercih ediyor.

Şanlıurfa GAP Havalimanı, 500 araçlık otoparkıyla gelen ve giden yolculara gelişmiş bir hizmet sunuyor. Yolcular özel araçlarını ya da kiralık araçlarını havalimanında park sorunu yaşamadan, güvenle bırakabiliyor. Carwingo Araç Kiralama Şirketi olarak bizim de yer aldığımız havalimanında, yolcular şehir merkezine ulaşımda toplu taşıma beklemek zorunda kalmıyor, en uygun fiyat avantajıyla araç kiralama hizmetlerimizden yararlanıyor. Geniş otomobil filomuzla ister standart ister VIP araç kiralama yapabilirsiniz. Telefonla ya da web sitemizden araç kiralayabilirsiniz. Kiraladığınız araç temizlenmiş ve dezenfekte edilmiş şekilde Şanlıurfa GAP Havalimanı çıkışında teslim alabilirsiniz.

Şanlıurfa GAP Havalimanı Hizmetleri Nelerdir?

12000 metrekarelik bir alana konumlanan Şanlıurfa GAP Havalimanı, gelen ve giden yolcularının havalimanında geçireceği zamanı daha konforlu ve işlevsel hale getirmek için ihtiyaç duyulan alanlarda hizmet veriyor.

İşte Şanlıurfa GAP Havalimanı hizmetleri;

Restoran: Uçuşunuza daha varsa ya da uçuştan indikten sonra, şehir merkezine inmeden önce bir şeyler yemek isterseniz, havalimanındaki restoran hizmetlerinin lezzetleriyle tanışabilirsiniz.

Kafe: Yolcuların uçuş öncesi ve sonrası zamanını geçirdikleri havalimanı kafesi, zengin içecek ve atıştırmalık menüsüyle yolcuların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor, dinlenmelerine yardımcı oluyor.

Büfe: Havalimanı büfesinden içecek bir şeyler, sigara, atıştırmalık gibi birçok şeyi satın alabilirsiniz. Büfede aradığınız her şey var.

ATM: Para çekmek, para yatırmak, döviz işlemlerini halletmek için uzaklaşmanıza gerek yok. Şanlıurfa GAP Havalimanı ATM’lerinden tüm nakit – kart işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Emanet: Yolculuğa çıkmadan önce ya da geldikten sonra eşyalarınızı güvenilir bir yerde muhafaza etmek isterseniz, havalimanının emanet sistemlerini kullanabilirsiniz.  

Araç kiralama: Carwingo Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda sizleri bekliyor. Zengin araç filomuz ile istediğiniz özelliklere sahip araçları kiralayabilirsiniz. Araç kiralama işlemlerini Carwingo ile hızlı ve güvenle gerçekleştirip ulaşım konforunuzu artırabilirsiniz.  

Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Taksi & toplu ulaşım

Havalimanından şehir merkezine gitmek için taksi ve toplu taşıma araçlarını tercih edebilirsiniz. Havalimanı çıkışında 24 saat hizmet veren taksiler hazır bulunuyor.

Havaş

Havaş otobüsleri taksiden daha ekonomik bir ulaşım şeklidir. Havalimanından şehir merkezine 45 dakikada ulaşabilirsiniz. Havaş otobüsleri, her uçak inişinden yaklaşık 30 dakika sonra hareket ediyor.

Araç Kiralama

En pratik ve konforlu ulaşım şekli araç kiralamadır. Şanlıurfa GAP Havalimanı araç kiralama hizmetleri 7/24 aktiftir. Aracınızı kiralayarak şehir merkezine kısa sürede keyifle ulaşabilirsiniz. Carwingo araç kiralama, Şanlıurfa GAP Havalimanı yolcularının sıklıkla tercih ettiği hizmetler arasında yer alıyor. Şirketimizden 0850 840 27 97 hattımızdan ya da 0553 840 27 97 no’lu whatsapp hattımızdan bizimle iletişime geçerek araç kiralayabilirsiniz.

Şehir Merkezinden Şanlıurfa GAP Havalimanı’na Ulaşım

Taksi & toplu taşıma

Şehir merkezinden 35 km uzaklıkta yer alan Şanlıurfa GAP Havalimanı’na taksiyle ya da toplu taşımayla ulaşım sağlayabilirsiniz. Uçuş saatlerine ve trafik yoğunluğuna dikkat etmeniz önerilir.

Havaş

Havaş otobüsleri ile şehir merkezinden Şanlıurfa GAP Havalimanı’na ulaşım pratiktir. Havaş otobüs saatleri uçuş saatlerine göre ayarlanır. Uçuştan 2 – 2,5 saat önce hareket eder. Havaş otobüsleri Abide Ziyaettin Akbulut Parkı’ndan kalkar.

Araç Kiralama

Şehir merkezinden havalimanına en konforlu ve pratik ulaşım seçeneği araç kiralamadır. Şanlıurfa GAP Havalimanı araç kiralama hizmeti veren şirketimiz Carwingo, uçuşa tam vaktinde, konforla ve güvenle ulaşmanızı sağlar.

Carwingo Şanlıurfa GAP Havalimanı Araç Kiralama

Şanlıurfa’da araç kiralama hizmeti veren şirketimiz Carwingo, havalimanına ya da şehir merkezine ulaşımda işinizi kolaylaştırıyor, ekstra yol yorgunluğu çekmenizi önlüyor. Şirketimizden dilediğiniz modelde, dilediğiniz özelliklere sahip binek araç – VIP araç kiralayabilirsiniz. Şoförlü araç kiralama ya da kurumsal araç kiralama hizmetleri de veren şirketimiz, havalimanı hizmetlerinde kusursuz yolculuk deneyimi yaşatıyor. Şanlıurfa GAP Havalimanı araç kiralama hizmetine ihtiyaç duyduğunuzda 7/24 web sitemizden rezervasyon yaptırabilir; bize 0850 840 27 97 yardım hattımızdan ya da 0553 840 27 97 Whatsapp iletişim hattımızdan ulaşarak araç kiralama işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar


Whatsapp Telefon