Şanlıurfa GAP Havalimanı Araba Kiralama

Şanlıurfa GAP Havalimanı Araba Kiralama

Şanlıurfa GAP Havalimanı Araba Kiralama

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer alan bir ilimiz olan Şanlıurfa’ya hava yolunu kullanarak seyahat edebilirsiniz. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok farklı şehrinden direkt uçuş mevcuttur. Ayrıca Şanlıurfa GAP Havalimanı araba kiralama hizmetimizden faydalanarak bu yolculuğu daha konforlu hale getirebilirsiniz.

Uçak yolculuğu birçok yönden avantajlıdır. Daha az yorulmanızı ve daha az zaman kaybetmenizi sağlar. Ayrıca daha güvenlidir. Ancak birçok kişi özel aracının rahatlığını bırakmak istemediği için uçak yolculuğundan vazgeçer. Ancak araba kiralama hizmeti ile özel aracınızın rahatlığını gittiğiniz şehirde sürdürmeye devam edersiniz.

Şanlıurfa’da Araba Nasıl Kiralanır?

Araba kiralamak istiyorsanız bu konuda taşımanız gereken şartları bilmelisiniz. 7 gün 24 saat kesintisiz olarak devam eden rent a car hizmetimiz elbette bazı şartlara bağlıdır. Bunlar yasal prosedürler ile belirlenmiştir. Öncelikle yaş sınırı koşulunu sağlıyor olmanız önemlidir. Bir araç kiralama hizmetinden yararlanabilmeniz için yaşınız en az 21 olmalıdır. Eğer üst ve orta sınıflardaki bir aracı kiralamak istiyorsanız yaşınız 25 olmalıdır. Lüks ve büyük araçlarda ise yaş sınırı farklıdır. Bu araçları kiralamak isteyen kişinin en az 28 yaşında olması istenir.

Bir diğer önemli nokta ise ehliyetinizin süresidir. Farklı araç sınıfları için ehliyet süresinde farklı şartlar aranır. Örneğin ekonomik, orta ya da üst sınıfa ait bir araç kiralamak niyetinde iseniz ehliyet süreniz en az 2 yıl olmak zorundadır. Ancak lüks ve büyük araçları kiralama niyetiniz versa bu kez ehliyet sürenizin en az 3 yıl olma şartı aranacaktır.

Şanlıurfa GAP Oto Kiralama Hizmeti

Hizmetimizden Şanlıurfa’yı farklı sebeplerle ziyaret edecek olan herkes faydalanabilir. Müşterilerimize her anlamda ayrıcalıklar sunarız. Araçlarımızın bakımları tamdır. Düzenli olarak kontrolleri sağlanır. Temizliğinden emin olarak binebilirsiniz. Araç filomuz oldukça geniştir. Farklı marka ve modellere ulaşırsınız. Şanlıurfa GAP Havalimanı araba kiralama hizmetimiz haftanın 7 günü 24 saat boyunca sizlere destek sunabilmek içindir.

Müşteri odaklı çalışan bir firma olarak araçlarımızdan memnun kalmanız için tüm detayları düşünürüz. Önceden bizimle iletişime geçmeniz halinde uçuş sonrası asla beklemek durumunda kalmazsınız. Doğrudan sizin için özenle hazırlanmış olan aracınıza geçer ve güvenli yolculuğunuza devam edersiniz.

Kimler Araç Kiralayabilir?

Talep etmeniz halinde araçlarımızdan birini kiralama şansınız vardır. Ancak resmi olarak belirlenen yaş ve ehliyet süresi şartlarını sağlamanız önemlidir. Eğer 21 yaşın üzerindeyseniz ve ehliyetiniz de en az iki yıllık ise ekonomik sınıfta yer alan araçlarımızdan birini kiralama şansınız bulunur. Eğer araç iki farklı kişi tarafından kullanılacak ise, her iki kişinin de gereken şartları sağlaması beklenir.

Farklı sınıflara giren, araç marka ve modelleri vardır. Filomuz bu anlamda oldukça zengindir. Sizlere sunmuş olduğumuz alternatifler arasından seçim yapabilirsiniz. Şanlıurfa’yı her ne sebeple ziyaret ediyor olursanız olun, uçak yolculuğu sonrasında bir araca ihtiyacınız olacağını unutmayın.

Havalimanından sonra keyifli bir kara yolculuğunu bu hizmetimiz sayesinde başlatmış olursunuz. Eğer kiraladığınız araçla uzun mesafe katedeceğinizi düşünüyorsanız kilometre sınırı olmayan şekilde kiralama hizmeti alabilirsiniz. Böylece yolculuğunuz sırasında kilometre aşımı gibi bir sıkıntınız olmayacaktır.

Şanlıurfa’ya Nasıl Gidilir?

Türkiye’nin güneydoğusunda yer alan Şanlıurfa tarihi zenginlikleri yanında kültürüyle ve yemekleriyle de merak edilir. Özellikle çiğköftesi dünya çapında bir üne sahiptir. Son on yılda ise Göbeklitepe’nin keşfedilmesiyle birlikte tarih meraklılarının en sık ziyaret ettiği şehir haline gelmiştir. Dolayısıyla Şanlıurfa GAP Havalimanı birçok yolcunun iniş yaptığı bir havalimanı olma özelliğini taşır. Zamanla bölgedeki hizmetler gelişmiş ve turistleri memnun edecek seviyeye ulaşmıştır.

İstanbul’dan Şanlıurfa’ya sehayat etmek için herhangi bir firmadan uçak bileti almanız yeterlidir. Doğrudan uçuşlar mevcuttur. Rahat bir yolculuk sonrası inişiniz gerçekleşir. Sonrasında ise Urfa gezinize kara yolculuğu ile devam etmeniz gerekecektir. Havayolunu kullanmak şehirler ve ülkeler arası seyahati oldukça kolaylaştırmıştır. Eğer özel aracınız yanınızda olmadığı için bu ulaşım yolunu tercih etmiyorsanız, rent a car seçeneğinizin de olduğunu hatırlamalısınız. Araç filomuzdaki son model arabalar sayesinde özel aracınızın konforunu yaşarsınız.

Şanlıurfa GAP Havalimanı Nerededir?

Şanlıurfa şehir merkezine 35 km uzaklıkta yer alır. Oldukça geniş bir havalimanıdır. Her gün birçok firmanın uçağı iniş ve kalkış gerçekleştirir. Yurt dışından direkt gelen seferler de mevcuttur. Güneydoğunun en çok seyahat gerçekleştirilen illeri arasında olması nedeniyle aktif olarak kullanılan bir havalimanıdır. Farklı uçuş firmalarından biletinizi alabilirsiniz. Havalimanına iniş yaptıktan sonra ise kara yolculuğunuz başlar. Bunun için firmamızla iletişim halinde olmanız önemlidir. Araç filomuz ve kesintisiz desteğimiz sayesinde seyahatiniz daha rahat geçer.

Şanlıurfa GAP Havalimanı araba kiralama hizmetimiz sayesinde burada son bulan hava yolculuğunuza kesintisiz bir şekilde kara yolu ile devam edersiniz. Randevu oluşturmanız halinde aracımız sizin için hazırlanır. Uçuş saatinize göre firmamız gereken tüm hazırlıkları tamamlayacaktır. Eğer önceden planlamadıysanız da, uçaktan indikten sonra bizimle iletişime geçebilir ve araba kiralama talebinizi iletebilirsiniz.

Oto Kiralama Hizmetinin Avantajları

  • Özel aracınızın konforunu yaşarsınız.
  • Hava yolculuğu sonrasında ulaşım konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
  • Ailenizle ya da arkadaşlarınızla birlikte binebileceğiniz bir araba seçimi yapabilirsiniz.
  • Bütçenize uygun farklı araba modelleri bularak kiralama seçeneğini değerlendirebilirsiniz.
  • Şanlıurfa gezinizi daha rahat ve konforlu hale getirirsiniz.
  • Kontrat sırasında yalnızca kredi kartınız ve kimliğinizin yanınızda olması yeterlidir.
  • Hızlı bir şekilde gerekli prosedürler tamamlanır.
  • Seyahatiniz sırasında daha az yorulduğunuz için daha fazla yer gezebilirsiniz.
  • Kısıtlı sürenizi daha verimli geçirmiş olursunuz.

Ayrıcalıklı Oto Kiralama Hizmeti

Şanlıurfa GAP havalimanı araba kiralama hizmetimiz öncesinde aramızda bir kiralama kontratı imzalanır. Böylece kasko kapsamına alınmış olursunuz. Eğer araç sizden başkası tarafından da sürülecekse ek sürücü olduğunu bize mutlaka bildirmelisiniz. İkinci sürücü de bu kiralama kontratına eklenir. Onun da sizinle aynı yaş ve ehliyet süresi şartını taşıması önemlidir. Araç kiralama kontratına eklenmesi ile birlikte ikinci sürücü de kasko kapsamına dahil edilmiş olacaktır. Kontratta yazmayan kişilerce aracın kullanılmaması gerekir.

Bazı araçlarda kilometre sınırı yoktur ancak bazılarında bulunur. Eğer sınırlama olan bir araca biniyorsanız belirlenen kilometre sınırını aşmanız halinde ilave ücret ödemeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Profesyonel Kalitede Araba Kiralama

Sizlere profesyonel hizmet sunabilmek için durmaksızın çalışırız. Oto kiralama hizmeti gereğini her müşterimiz için ayrı ayrı yerine getiririz. Sizlere sunmuş olduğumuz araçlarımızın bakım ve onarım işlemlerini ise tamamlamış oluruz. Trafiğe çıktığınızda herhangi bir sorun yaşamamanız için tüm bu detaylara dikkat ederiz.

Araç filomuz ise oldukça zengindir. İstediğiniz sınıftaki aracı seçebilirsiniz. Şanlıurfa seyahatiniz için siz de kesintisiz destek verdiğimiz bu kaliteli Şanlıurfa GAP Havalimanı araba kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. En az 24 saat öncesinden bizimle uçuş bilgilerinizi paylaşmanız yeterli olacaktır. Bilet almış olduğunuz firmanın uçuşları takip edilir. İniş saatinize göre aracınız size özel olarak hazırlanmış olur. Urfa’nın tarihi ve doğal güzelliklerini kiralamış olduğunuz araç sayesinde daha hızlı gezebilirsiniz. Hem daha az yorulursunuz hem de zamandan kazanırsınız. Bu ayrıcalıklı hizmetimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olur.


Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar

Whatsapp Telefon