Şanlıurfa gap havalimanı araç kiralama

Şanlıurfa gap havalimanı araç kiralama

Şanlıurfa gap havalimanı araç kiralama

Şanlıurfa gap havalimanı araç kiralama firması havalimanlarının en kalabalık olduğu trafiğinde boğucu olduğu yerlerden birisidir. Şanlıurfa gap havalimanı araç kiralama hizletilerinin çok rahatlıkla yapıldığı büyük geniş yelpazeli firmaları burada bulabilirsiniz. Şanlıurfa gap havalimanı türkiyenin en uzun pist ünvanını asla elinden bırakmayan Şanlıurfa gap havalimanı 2007 yılında hizmete girmiştir. Şanlıurfa gap havalimanı büyüklüğüyle beraber uluslararası statüsündede yer almaktadır. Şanlıurfa gap havalimanının şehir merkezine olan uzaklığı ortalama olarak 35 km civarındadır. Şanlıurfa gap havalimanı araç kiralama olarak hemen hemen her bütçeye uygun olacak şekilde kiralama işlemini gerçekleştriebilirsiniz firmamıza online olarak rezervasyon işlemini rahatlıkla yapabilir güvenle kiralayabilirsiniz.

Şanlıurfa gap havalimanı araç kiralama firması olarak uzman ekiplerimizden profesyonel hizmet alabilirsiniz araçlarımız düşük kmlere sahip olup gönül rahatlığı ile kiralayabilirsiniz.

şanlıurfanın tarihi boyunca
Kazılarda bile MÖ.7250-5500 yıllarına ve sonrasına ait çok sayıda değerli eser bulunan Şanlıurfa’da Sümerler, Hititler, Asurlar ve Pers imparatorluğunun uzun süreli hâkimiyetleri oldu. Şanlıurfa’ya gittiğinizde muhakkak gezilmesi gereken ve yapılması gerekenler arasında, Rivayete göre Hz. İbrahim peygamber ve Nemrut olayıdır. İbrahim Peygamber hükümdar Nemrut tarafından canlandırılan, gölün hemen yanında duran kalenin bulunduğu yerden ateşe atıldığı düşünülen Balıklı Göl, Hazreti İbrahim’in doğduğu mağara, tarihe ışık tutan ve doğunun esintilerini size hissettirecek ürünler satılan kapalı çarşıda topraktan yapılan Halfeti Evleri, Fethi nerede imkânsız olsun diye sarp kayalar arasına kurulan Urfa Kalesi, Harran, isot, çiğ köfte ve sıra geceleri denince şüphesiz akla ilk Şanlıurfa gelir.

Şanlıurfa gap havalimanı araç kiralama firmalarından birisi olan www.carwingo.com.tr online rezervasyon yapabilirsiniz bize ulaşmak için telefon numaralarımız : 0553 840 27 97

Whatsapp Telefon