Şanlıurfa GAP Havalimanı Oto Kiralama

Şanlıurfa GAP Havalimanı Oto Kiralama

Şanlıurfa GAP Havalimanı Oto Kiralama

Şanlıurfa’ya yapacağınız ziyaretlerinizde hava yolunu tercih edebilirsiniz. Böylece yolculuğunuz daha kısa sürede tamamlanır ve daha konforlu geçer. Üstelik Şanlıurfa GAP Havalimanı oto kiralama hizmetimiz sayesinde şehir içindeki yolculuğunuz sırasında da sıkıntı yaşamazsınız. Bu şehirde kaldığınız süre boyunca özel aracınızın rahatlığını yaşarsınız.

Araç kiralama hizmeti dünya genelinde yaygın olarak kullanılan bir hizmettir. Belirli bir ücret karşılığı bir süreliğine size teslim edilen bir araç vardır. Bu aracı belirlenen gün süresince kullanırsınız ve süre bitiminde iade edersiniz. Özellikle hava yolu ulaşımını tercih edip özel aracını yanında bulundurmayan kişiler için son derece avantajlı bir hizmettir. Firmamızın Şanlıurfa Gap Havalimanı’ndan itibaren size sağladığı bu hizmetten güvenle faydalanabilirsiniz.

Şanlıurfa’da Oto Kiralama Hizmeti


  • Farklı modeldeki araçlarımız arasından istediğiniz seçimi yapma şansınız bulunur.
  • Araçlarımızın tamamının düzenli olarak bakımları yapılır.
  • Hijyen kurallarına ise özellikle dikkat edilir.
  • Her kullanımdan sonra araç içi titizlikle dezenfekte edilir.
  • Ailenizle birlikteyken ya da tek başınızayken, araçlarımıza hijyen yönünden içiniz rahat bir şekilde binebilirsiniz.

Güneydoğu Anadolu’nun bu benzersiz şehrini turistik sebeplerle ya da iş nedeniyle ziyaret ediyor olabilirsiniz. Zengin tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl sayısız yerli ve yabancı tursti ağırlayan güzide bir şehirdir. Bu nedenle Şanlıurfa GAP Havalimanı oto kiralama hizmetimiz bugüne kadar birçok kişi tarafından kullanılmış ve her zaman olumlu geri dönüşler alınmıştır.

Araba Kiralanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Seyahatinizi plandığınız zaman öncelik genellikle otel rezervasyonunun yapılması ile uçak biletinin alınması olur. Eğer uçuş tarihiniz belli olduysa, seyahatinizin kesinleştiği söylenebilir. Bu dönemde araç kiralama hizmetimiz için bizimle iletişime geçmeniz uygun olacaktır.

Önceden iletişim halinde olmamız, uçuş gününüzde aracınızın sizin için hazır bulunmasını sağlar. Uçaktan indikten sonra doğrudan size ayrılan aracınızı teslim alabilirsiniz. İş gezilerinizde, akraba ziyaretlerinizde ya da turistik seyahatlerinizde bu hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Önceden bildirim yaparken aracı kiralayacağınız gün sayısını, istediğiniz araç modelini ve özel taleplerinizi bildirmenizde fayda vardır. Böylece sizin için gereken tüm hazırlıkları uçuş gününüze kadar tamamlamış oluruz.

Şanlıurfa’da Nasıl Oto Kiralanır?

Şanlıurfa GAP Havalimanı oto kiralama hizmetimiz herkese açık bir hizmettir. Bunun için önceden iletişime geçmeniz daha iyi olacaktır. Böylece sizlere sunacağımız hizmetin kalitesi artar. Ancak eğer uçuş öncesinde arama fırsatınız olmadıysa uçaktan indikten sonra da ilk iş, bizimle iletişime geçerek bu hizmetten yararlanmak istediğinizi belirtmeniz olmalıdır.

Şanlıurfa ilinde gezip görelebileceğiniz birçok tarihi güzellik bulunur. Bu güzellikleri yanınızda kendi aracınız olmadan tek tek gezip görebilmeniz oldukça güçtür. Eğer hava yolu ulaşımını tercih ettiyseniz, şehir içindeki turunuzu tamamlayabilmek için en iyi çözüm araç kiralamak olacaktır. Bu hizmetimizden yararlanmak ise oldukça kolaydır. Önceden rezervasyon yaptırmış olan müşterilerimiz için aracımız havalimanında hazır bekler. Doğrudan araca binip seyahatinize kara yolu ile devam edebilirsiniz.

Rent A Car Önemli Noktaları

Şanlıurfa GAP Havalimanı 2007 yılından beri aktif olarak hizmet verir. Bu tarihten itibaren şehri ziyaret edecek olan kişilerin hava yolunu tercih etme şansı olmuştur. Dolayısıyla havalimanından itibaren kara yolu yolculuğu yapma gerekliliği doğmuştur. Havalimanının şehre olan uzaklığı ise 35 km kadardır. Taksi gibi pahalı ve konforsuz ulaşım şekilleri yerine araç kiralama hizmetimiz rahatlıkla tercih edilebilir.

Araba kiralamak bazı kişilerde endişe yaratıyor olabilir. Ancak rahatlıkla bu hizmetimizden faydalanabileceğinizi söyleyebiliriz. Havaalanına indikten sonra doğrudan kiralamış olduğunuz araca binersiniz. Böylece konforlu bir yolculuk sonucunda kalacağınız otele varmış olursunuz. Gölgen Mahallesi’nde bulunan havalimanı, şehrin merkezi dışındadır. Bu nedenle yaklaşık 15-20 dakika kadar daha kara yolu ulaşımına devam ederek merkeze ulaşmanız gerekir. Çünkü kalabileceğiniz oteller genellikle şehir merkezinde bulunur. Bu mesafeyi de firmamızdan kiraladığınız araçla tamamlayabilirsiniz.

Şanlıurfa GAP Havalimanı Merkeze Uzaklığı

Şanlıurfa GAP Havalimanı 43 farklı ülkeden aktif uçuşun olduğu, Türkiye’nin birçok şehrinden direkt uçuş bulabileceğiniz yoğun bir havalimanıdır. Hergün birçok kişi bu havalimanına iniş gerçekleştirir. Şehir merkezine olan uzaklığı ise 35 km’dir. Havalimanına iniş yapan yolcuların şehir merkezine ulaşmak için çeşitli alternatifleri bulunur. Bu alternatifler arasında en konforlu olan ise araç kiralama hizmetidir. Şanlıurfa GAP Havalimanı oto kiralama hizmetimizden siz de kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

Şanlıurfa, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük ve en çok ziyaret alan illeri arasındadır. Gaziantep, Adıyaman, Diyarbakır ve Mardin gibi önemli illerle sınır komşusudur. Bu şehirleri aynı gezi sırasında ziyaret etmeyi planlayabilirsiniz. Bununla birlikte bölgedeki tarihi eserleri ve kalıntıları görmek için birkaç gün ayırmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Şanlıurfa’da En Rahat Ulaşımın Yolu

Kara yolu ya da hava yolu ile Şanlıurfa’ya seyahat etmek mümkündür. Yurt dışından ve yurt içinden gelen uçaklar bu ilin sınırları içinde bulunan havalimanına iniş gerçekleştirirler. Sonrasında ise ulaşımın kara yolu ile devam etmesi gerekir. Burada devreye Şanlıurfa GAP Havalimanı oto kiralama hizmetimiz devreye girer. Uçuş saatinize göre hazırlıkları yapılmış ve dezenfeksiyonu tamamlanmış olan son model aracınızı teslim alarak seyahatinize devam edebilirsiniz.

Şanlıurfa’yı iş toplantısı, eğitim, kongre nedeniyle ziyaret ediyor olabilirsiniz. Üniversitesi olan, iş alanında önemli şirketlere sahip bir ilimiz olması nedeniyle bu gibi ziyaretler de sık gerçekleşir. Eğer vaktinizi otobüs ya da araba yolculuğu ile boşa harcayıp yorulmak istemezseniz, bir uçak bileti almayı düşünebilirsiniz. Böylece hem yorulmadan hem de vakit kaybetmeden Şanlıurfa ilimize olan yolculuğunuzu tamamlamış olursunuz.

Şanlıurfa Seyahatiniz İçin Öneriler

  • Seyahatinizi önceden planlarsanız, daha konforlu ve daha rahat bir yolculuk geçirisiniz.
  • Uçak yolculuğu zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Şanlıurfa GAP Havalimanı’na iniş yaparak Urfa gezinizi başlatmış olursunuz.
  • Araç kiralama hizmetimizden faydalanmanız tüm gezinizin rahat ve keyifli geçmesini sağlar.
  • Geldiğiniz mevsim şartlarına uygun kıyafetleri valizinizde bulundurmanız önemlidir.
  • Eğer kalabalık bir grupla geliyorsanız, yine size uygun araçlarımızdan faydalanma şansınız bulunur. Kişi sayınızı bize bildirmeniz gerekir.

Araç Kiralama Hizmetimiz

Araç kiralama hizmetimiz herkesin kullanımına açıktır. Profesyonel kalitede oto kiralama hizmeti tarafımızca sunulur. Farklı modellerde ve farklı büyüklüklerde araç alternatiflerini filomuz içinde bulabilirsiniz.

Hijyen konusunda oldukça titiz davranırız. Kullanımınızdan önce araçların iç ve dış temizliğinin ayrıntılı bir şekilde yapıldığından emin olabilirsiniz. İstediğiniz süre boyunca aracımız sizinle kalır. Süre sonunda ise bize teslim edersiniz. Bu kaliteli hizmet sayesinde Şanlıurfa seyahatiniz beklediğinizden de konforlu geçer.

Profesyonel Rent A Car Hizmetimiz ile Tanışın

Rent a car hizmeti kişilere birçok farklı avantaj sunar. Hem kendi aracınızı yanınızda getirip uzun yol gitmek zorunda kalmazsınız, hem de gitmiş olduğunuz şehirde özel araç konforunu yaşarsınız. Bu nedenle hem iş hem de turistik seyahatlerde tercih edilen bir hizmet türüdür.

Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndan itibaren aracımız sizinle olur. İstediğiniz süre boyunda güvenle kullanırsınız. Gezinizin özel araç konforunda geçmesini sağlarsınız. Seyahatiniz sonunda ise aracı teslim ederek yine hava yolu ile dönebilirsiniz. Bu ayrıcalıklı ve profesyonel kalitedeki hizmetten faydalanmak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.



Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar




Whatsapp Telefon