Şanlıurfa GAP Havalimanı Rent A Car

Şanlıurfa GAP Havalimanı Rent A Car

Şanlıurfa GAP Havalimanı Rent A Car

İnsanlar kimi zaman zorunluluktan kimi zamanda kendi istekleriyle seyahat ederler. Şanlıurfa ili de hem iş hem de gezi nedeniyle bulunabileceğiniz iller arasındadır. Havalimanının bulunması ise şehre olan ulaşımı kolaylaştırır. Şanlıurfa GAP Havalimanı Rent A Car hizmetimizden faydalandığınızda, bu şehirdeki günleriniz daha keyifli ve daha konforlu geçer.

Araba kiralamak insanların konfor seviyesini yükseltmek için tasarlanmış bir hizmet türüdür. Dünya genelinde seyahatlerin yaygınlaşması ve uçak yolculuğunun daha sık tercih edilmesi sonucunda rent a car hizmetine olan ihtiyaç artmıştır.

Havalimanından Araba Nasıl Kiralanır?

Araba kiralama hizmetinin en aktif olarak kullanıldığı yerler havalimanlarıdır. Dolayısıyla Şanlıurfa GAP Havalimanı da bu anlamda yoğundur. Aracınız olmadığı için şehir merkezine ulaşımda mağduriyet yaşamak yerine bu ayrıcaklıklı hizmetimizden siz de faydalanabilirsiniz. Hava yolculuğunuz başlamadan önce bizimle iletişime geçebilir ve uçuş bilgilerinizi tarafımıza gönderebilirsiniz.

Tarihi evleri, asırlar öncesinden günümüze kalan Göbeklitepe’yi, müzeleri görmek için yolunuz bu şehre mutlaka düşmelidir. Ayrıca acı isotun ve çiğköftenin tadına bakabilmek bile Urfa’yı ziyaret etmek için iyi bir nedendir. Uçak bileti almak, Urfa yolculuğunuzun ilk adımı olur. Yolculuk tarihiniz yaklaştığında ise firmamızla iletişim kurarak rent a car hizmetimizden yararlanma talebinizi iletebilirsiniz.

Rent A Car Hizmetinin Önemli Noktaları

  • Uçuş tarihiniz yanında bilet aldığınız firmanızı da belirtebilirsiniz. Böylece rötar yapma durumu bilgimiz dahilinde olacaktır.
  • Uçuş saatinizden 24 saat önce bize uçuş bilgilerinizi göndermeniz yeterlidir.
  • Aracı tek kişi mi yoksa iki farklı kişinin mi süreceği bildirilmeli ve bu doğrultuda kiralama kontratı yapılmalıdır.
  • İstediğiniz araç modelini bize bildirirseniz, hazırlıklar öncesinde yapılacaktır.
  • Araba kiralamak için gerekli şartları sağlayıp sağlamadığınızı da mutlaka kontrol etmelisiniz.

Kimler Rent A Car Hizmeti İçin Uygundur?

Yasal çerçeveler doğrultusunda bazı şartlar aranır. Yani herkesin araba kiralaması uygun olmaz. Ekonomi sınıfında bir aracı kiralamak isteyen kişinin en az iki yıllık ehliyete sahip olması ve 21 yaşını doldurmuş olması gerekir. Orta ve lüks sınıf için ise 25 yaşını doldurmuş olmak ve yine en az iki yıllık ehliyet sahibi olma şartı aranır. Lüks ve büyük araçlar için aranan kriterler 28 yaşın üzerinde olmak ve en az üç yıllık ehliyet sahibi olmaktır. Ayrıca sahip olduğunuz ehliyet sınıfı araba için uygun olmalıdır.

Bunun dışında rent a car işleminiz sırasında kredi kartınızın ve kimlik belgenizin yanınızda olması gerekir. Bir kiralama kontratı yapılır. Böylece iki taraf da güvence altına alınmış olur. Kasko ve sigorta da bu kontrat sayesinde devreye girer.

Belirtilen şartları sağlayan kişiler araç filomuz içinden seçim yaparak Şanlıurfa GAP Havalimanı Rent A Car hizmetimizden yararlanabilirler. Urfa seyahati için bu ayrıcalıklı hizmet her bütçeye uygun araç filomuzla zenginleştirilmiştir.

Şanlıurfa GAP Havalimanı Rent A Car Fiyatları

Oto kiralama hizmetimiz çeşitli araba modelleri ile gerçekleşir. Dolayısıyla farklı fiyat listeleri söz konusudur. Ekonomi sınıfı ile lüks sınıftaki bir arabanın kiralama fiyatları arasında elbette farklılık vardır. Bu farklılığın nedeni arabaların modelleri arasında fiyat farkının olmasıdır. Bununla birlikte arabayı kullanacağınız süre de fiyat üzerinde doğrudan etkili olan bir faktördür.

Araba kiralarken kilometre sınırı olmayan şekilde kiralama yapabilirsiniz. Eğer kilometre sınırı olacak şekilde kiralama işlemini gerçekleştirirseniz, belirlenen sınırı kullanımınız sırasında geçmemeniz gerekir. Sınırı aşmanız halinde ise aştığınız her kilometre için ücret ödemeniz gerekecektir.

Bu gibi faktörler araba kiralama fiyatları üzerinde etkilidir. Ancak genel olarak baktığımızda her bütçeye uyacak şekilde araba kiralama fırsatı sunduğumuzu söyleyebiliriz. Güvenli ve konforlu araçlar için firmamızla iletişime geçmeniz yeterlidir.

Araba Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

Şanlıurfa GAP Havalimanı rent a car hizmetimiz size birçok farklı avantaj sunar.

  • Özel aracınızın rahatlığını ve konforunu yaşarsınız. Toplu taşıma gibi yorucu ulaşım yöntemleri ile uğraşmanıza gerek kalmaz.
  • Kiraladığınız aracımız sayesinde gezi zamanlamanız size ait olur. Başkasının planlarına uymak durumunda kalmazsınız.
  • Urfa içindeki ulaşımınız daha hızlı olur.
  • Konforlu ve güvenli bir kara yolculuğu geçirirsiniz. Havalimanından şehir merkezine rahatlıkla ulaşırsınız.
  • İstediğiniz marka ve modeli seçme şansınız vardır. Lüks ve büyük araçlarımız arasından da seçim yapabilirsiniz.

Rent A Car Hizmetinde Kalite

Hizmet kalitemiz sayesinde her zaman müşterilerimizin memnuniyetini kazanır. Aldığımız olumlu geri dönüşler sayesinde çalışma motivasyonumuz artar. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için sürekli araç bakımlarımızı yaparız. Gerektiğinde modelleri yenileriz. Ayrıca güvenliğiniz için gereken önlemlerin tam olmasını sağlarız.

Hizmetimizde sizlere hijyenik arabalar sunabilmek için temizliğe çok dikkat ederiz. Şanlıurfa GAP Havalimanı rent a car hizmetimizden hijyen konusunda şüphe duymadan faydalanabilirsiniz. Arabanın iç temizliğinde gerekli dezenfektanların kullanılmasını sağlarız. Sizden önce kullanan kişiden hiçbir iz kalmadığında size teslim ederiz. Dış temizliği de düzenli olarak yapılır.

Araba Kiralamak Güvenli mi?

Daha öncesine dayanan bir tecrübeniz yoksa araba kiralamak konusunda bazı şüpheleriniz olabilir. Ancak oldukça güvenli bir hizmet olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İmzaladığımız kiralama kontratı sayesinde kasko ve sigortanız aktifleşmiş olur. Ayrıca araç filomuzun tamamının bakımları düzenli olarak yapılır. Motor ve fren sistemi ile ilgili bir sıkıntı yaşamamanız için gereken tüm önlemler tarafımızca alınmıştır.

Oto kiralama hizmetinde hijyen sıkıntısı olabileceği ile endişeleriniz de olmamalıdır. Firmamızda hijyene oldukça önem verilir. Arabalarımızın içi titizlikle temizlenir. Ailenizle birlikte içiniz rahat bir şekilde binebilirsiniz. Araçlarımız çeşitli büyüklükte ve çeşitli kişi kapasitesindedir. Ayrıca iki kişi sürücü olabilir. Eğer kiraladığınız arabayı ikinci bir kişiyle birlikte kullanacaksanız, kontrata bu ikinci kişi de mutlaka eklenmelidir.

Oto Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

  • Uçuş gününüzden bir gün önce bizimle iletişime geçmelisiniz. Böylece sizin için aracınızı hazırlamış oluruz.
  • Kiralamak istediğinzi gün sayısını da bildirmelisiniz.
  • İstediğiniz modeldeki bir aracı seçebileceğinizi unutmamalısınız.
  • Araba kiralamadan önce gereken yasal şartları sağlayıp sağlayamadığınızı mutlaka kontrol etmelisiniz.
  • Eğer küçük çocuğunuz ya da bebeğiniz varsa çocuk oto koltuğu talebinde bulunabilirsiniz.
  • Havalimanında beklememek için önceden uçuş saatinizi bildirmeniz iyi olur. Ancak bildirmemiş bile olsanız yine de bizden bu hizmeti sonradan talep etme şansınız vardır.
  • Güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi için firmamızı tercih etmelisiniz.

Rent A Car Hizmetinde Profesyonellik

Firmamız profesyonel standartlarda çalışmalarını sürdürür. Araç filomuz her zaman yenilenir ve gereken bakımlar yapılır. Kiralamış olduğunuz araç temizlenerek sizin için hazırlanır. Uçuş saatinizi bize önceden bildirmiş olmanız sizin için avantaj sağlar. Uçaktan iniş saatinize göre aracınız hazırlanır.

Bu ayrıcalıklı hizmet, talep eden herkesin kullanımına açıktır. Şanlıurfa GAP Havalimanı rent a car hizmetimiz için bizimle iletişime geçmeniz ve hizmet talebinde bulunmanız yeterlidir. Urfa ilimizin güzelliklerini keşfederken aynı zamanda kendi özel aracınızın konforunu yaşarsınız. Şehir içinde daha rahat hareket edersiniz. Bu gibi avantajları nedeniyle havalimanı sonrasında tercih etmeniz gereken bir ulaşım şeklidir. Firmamızı arayarak rent a car hizmetimizden güvenle faydalanabilirsiniz.


Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar










Whatsapp Telefon