Şanlıurfa Havalimanı Rent A Car

Şanlıurfa Havalimanı Rent A Car

Şanlıurfa Havalimanı Rent A Car

Rent a car hizmeti alarak dilediğiniz zamanlarda özel araç konforu yaşama şansınız vardır. Bir yerden bir yere giderken araç kiralama seçeneği sunulur. Bu seçeneği değerlendirirseniz, havayolu sonrasındaki yolculuğunuzda da konforunuzdan ödün vermemiş olursunuz. Şanlıurfa Havalimanı rent a car hizmetimiz herkese açıktır. Dilediğiniz zaman, uçuş saatiniz fark etmeksizin faydalanabilirsiniz.

Türkiye’nin güzide illerinden bir tanesi olan Şanlıurfa’da bir havalimanı bulunur. Buraya yurt dışından ve yurt içindeki farklı illerden gelen uçaklar sürekli iniş yaparlar. Yerli ve yabancı turistlerin ağırlandığı bu güzel şehirde şehir içi trafik oldukça rahattır. Havalimanında bir araç kiraladıktan sonra aradığınız yeri bu araç yardımıyla kolayca bulabilirsiniz. Otelinize gider, gün içinde yapmak istediğiniz etkinliklere katılırsınız. Araba kiralamak, size seyahatiniz sırasında özgürlük tanır. Bir toplu taşıma aracına ya da başka bir gruba bağlı kalmadan gününüzü kendi isteklerinize göre planlarsınız.

Rent A Car Ne Demektir?

Araba kiralamak önceki yıllara göre oldukça yaygınlaşmıştır. İnsanlar havayolu ulaşımını daha sık tercih etmeleri nedeniyle her yere özel araçlarını götürmezler. Örneğin İstanbul’dan Şanlıurfa’ya kara yolu ile seyahat etmek için saatlerinizi yolda geçirmeniz gerekir. Bu hem yorucu hem de zaman kaybettirici bir iştir. Oysaki hava yolculuğu birçok yönden avantajlıdır.

Ancak hava yolunu tercih ettiğinizde özel aracınız varsa bile yanınızda olmayacaktır. Haliyle gitmiş olduğunuz şehirde ulaşımınız sıkıntılı olabilir. Eğer oto kiralama hizmetimizden yararlanırsanız, Urfa geziniz sırasında böyle bir sıkıntı yaşamazsınız. Şanlıurfa Havalimanı rent a car hizmetimiz sizlere şehir içi ulaşımında kolaylık sağlar. İstediğiniz yere, günün istediğiniz saatinde gidebilirsiniz.

Şanlıurfa’da Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Şanlıurfa özellikle son yıllarda turizm açısından atak yapmıştır. Arkeoloji kazıları sonrasında ortaya çıkartılan Göbeklitepe’nin bu durumda etkisi büyüktür. Hem yurt dışından hem de yurt içinden tarih meraklıları şehre akın etmiştir. Doğal olarak şehrin havalimanı da daha aktif çalışmaya başlamıştır. Artan yolcu nedeniyle şehir içi ulaşımın kolaylaştırılması gerekir. Şanlıurfa Havalimanı rent a car hizmetimiz şehrin ziyaretçilerine kolaylık sağlayıcı niteliktedir.

Seyahatlerde ulaşım önceden planlanmalıdır. Böylece daha az yorularak ve zamanı doğru kullanarak şehri gezebilmek mümkün olur. Siz de havalimanından sonraki ulaşımınızı önceden planlayabilirsiniz. Uçuşunuzdan 24 saat kadar önce bizimle iletişime geçmeniz, araç hazırlığı yapmamız açısından yeterli olur. Dilerseniz daha erken irtibat kurmayı da seçebilirsiniz.

Şanlıurfa’da Rent A Car Hizmetinden Nasıl Yararlanılır?

Eğer siz de rent a car hizmetimizden yararlanmak istiyorsanız vakit kaybetmeden firmamızla iletişim kurabilirsiniz. Hizmet talebiniz hemen değerlendirmeye alınır. Yasal olarak oto kiralayabilme şartlarını taşımanız halinde ise kontrat yapılır ve kullanacağınız araba size teslim edilir. İstediğiniz süre içinde arabamız, sizin özel kullanımınızdadır.

Önemli olan husus ise, yaş ve ehliyet süresi şartlarını sağlamanızdır. Eğer 21 yaşın üzerindeyseniz ve ehliyetiniz de en az 2 yıllık ise ekonomik sınıfa ait araçlarımızdan birini kiralama şartlarını sağlıyorsunuz demektir. Yaşınız 25 ve üzerindeyse, ehliyetiniz ise en az 3 yıllıksa orta ve üst sınıf araçlarımızdan birini kiralayabilirsiniz. Ayrıca yaşınızın 28’in üzerinde, ehliyet sürenizin ise 3 yıl ve üzerinde olması halinde, lüks ve büyük sınıftaki araçlarımızdan birini de kiralama şansınız vardır.

Bu hizmetten yararlanmayı düşünen kişiler, öncelikle gereken şartları incelerse son anda bir sürprizle karşılaşmazlar. Yolculukları öncesinde bizi arayarak da gereken desteği her zaman için alabilirler. Ekibimizin tamamı bu konuda bilgi ve tecrübe sahibidir.

Rent A Car Şartları Nelerdir?

  • Ekonomik sınıf arabalar için en az 21 yaşında olmalısınız.
  • Orta ve üst sınıf araçlar için en az 25 yaşında olmalısınız.
  • Lüks ve büyük sınıftaki arabalar için ise en az 28 yaşında olmalısınız.
  • Ekonomik, orta ve üst sınıf arabalar için ehliyetinizin süresi en az 2 sene olmalıdır.
  • Lüks ve büyük sınıfa mensup arabalar için de ehliyetinizin süresi en az 3 sene olmalıdır.
  • Eğer araba ikinci bir kişi tarafından daha kullanılacak ise, ikinci kişide de aynı şartlar aranır.
  • Ayrıca ikinci şahıs da araba kiralama kontratına mutlaka kaydedilmelidir.

Hangi Modeldeki Arabalar Kiralanabilir?

Araç filomuz oldukça geniştir. Sizler için farklı marka ve model alternatifleri sunarız. İçlerinden hem beğendiğiniz hem de bütçenize uygun olan birini seçebilirsiniz. Şanlıurfa Havalimanı rent a car hizmetimiz ile birlikte yolculuğunuz daha keyifli hale gelir. Hem daha az yorulursunuz hem de tatiliniz daha keyifli geçer.

Araç modelleri, sınıflara göre gruplanmıştır. Ekonomik, orta, üst, lüks ve büyük araba sınıfları mevcuttur. Kiralama fiyatları da bu sınıflardan etkilenir. Ekonomik sınıftaki araçlar en uygun fiyata kiralayabileceğiniz araçlardır. Şanlıurfa GAP Havalimanı şehir merkezinde yer almaz. Uzaklığı yaklaşık 35 km’dir. Yani trafik durumuna göre değişmekle birlikte havalimanında şehir merkezine ulaşabilmek için 15-20 dakikalık bir kara yolculuğu yapmanız gerekir. Eğer bu yolculuk ve sonrası için oto kiralama seçeneğini değerlendirirseniz daha keyifli bir seyahat geçirirsiniz. Gününüzü de daha iyi bir şekilde planlama şansınız olur.

Rent A Car Hakkında Bilmeniz Gerekenler

  • Gerekli şartları sağlayan herkes oto kiralama hizmetimizden yararlanabilir.
  • Belirtilen süre boyunca araç sizde kalacaktır.
  • Bazı arabalar sınırsız kilometreye ayarlanır. Bazılarında ise sınır vardır.
  • Araba kiralama kontratı taraflarca imzalanır. Bu kontratla birlikte sigorta ve kasko devreye girer.
  • Rent a car hizmetimizden yararlanırken kimlik kartınız mutlaka yanınızda olmalıdır. Ödemeyi ise çeşitli yollarla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Araçlarımızın hijyeni konusunda şüphe duymanıza hiç gerek yoktur. Her biri sizler için özel olarak temizlenir.

Şanlıurfa Havalimanı Oto Kiralama Hizmetimiz

Size sunmuş olduğumuz Şanlıurfa Havalimanı rent a car hizmetimiz, yolculuğunuz sırasında yorulmamanızı ve daha planlı olabilmenizi sağlar. Hem uçak yolculuğunun konforunu, hem de kendi aracınızın rahatlığını yaşarsınız. Urfa’daki günlerinizi kendi isteğinize göre planlayabilir ve özgürce şehri gezebilirsiniz. Harran, Birecik gibi farklı ilçelere de gidebilir, Urfa seyahatinizi zenginleştirebilirsiniz. Tarihi güzellikleri teker teker keşfedebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz saate yemeğinizi planlarsınız, istediğiniz bir alanda molanızı verirsiniz. Size tanıdığı hareket özgürlüğü sayesinde gezinizi istediğiniz çerçevede devam ettirirsiniz.

Güneydoğu’nun yemekleriyle ve isotuyla ünlü bu güzel şehrini ziyaret etmek isterseniz, bir uçak bileti alarak işe başlamalısınız. Otel rezervasyonunuzu da ayarlamanız önemlidir. Seyahat gününüz yaklaştığında ise bizi arayarak rent a car hizmeti talebinde bulunabilirsiniz.

Uygun Fiyatlara Araba Kiralayın

Arabalarımız farklı sınıflardadır. Araba filomuzun zenginliği sayesinde birçok seçeneğiniz bulunur. Beklentinizi karşılayacağını düşündüğünüz bir modeli tercih edebilirsiniz. Ayrıca araba seçimi yaparken bütçenizi de düşünmeniz önemlidir. Araç sınıflarına göre kiralama bütçesi de değişecektir.

Şanlıurfa GAP Havalimanı’na iniş yaptığınız anda aracınızın sizin için hazır olmasını sağlarız. Bakımları tam yapılmış, titizlikle temizlenmiş bir araca binersiniz. Ayrıca küçük çocuğunuz varsa çocuk oto koltuğu talebinde de bulunabilirsiniz. Bu talebiniz de firmamız tarafından karşılanacaktır. Şanlıurfa’ya iş ya da gezi amaçlı geliyorsanız, havalimanından sonraki ulaşımınız için bizi tercih edebilirsiniz. Rent a car hizmetimizden yararlanarak keyifli, özgür ve güvenli bir seyahat geçirebilirsiniz.

Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar



Whatsapp Telefon