Şanlıurfa Havalimanı Transfer

Şanlıurfa Havalimanı Transfer

Şanlıurfa Havalimanı Transfer

Şehirlerarası ulaşım için hava yolunu tercih etmek oldukça mantıklı bir seçenektir. Şanlıurfa’ya yapacağınız seyahatlerinizde de hava yolu ulaşımını tercih ederek zamandan tasarruf elde edebilirsiniz. Arabayla saatler sürecek olan yolculuğunuzu uçakla yaklaşık bir-bir buçuk saatte tamamlayabilirsiniz. Böylece tatilinize dinç bir başlangıç yapmış olursunuz. Eğer uçakla seyahat edecekseniz sonrası için Şanlıurfa Havalimanı transfer hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Havalimanlarında transfer araçlarını kullanmak giderek daha yaygın hale gelmiştir. Artık insanlar konforlu seçenekleri ön plana almıştır. Seyahate başlarken yol yorgunluğunu taşımak yerine daha hızlı ve daha konforlu olan ulaşım yolunu tercih ederler.

Şanlıurfa’ya Nasıl Gidebilirim?

Çeşitli sebeplerle Şanlıurfa’ya seyahat etmeniz gerektiğinde hiç düşünmeden hava yolunu tercih edebilirsiniz. Birçok farklı şehirden doğrudan uçuş olan bir havalimanına sahiptir. 2007 yılında faaliyete başlamış olan Şanlıurfa GAP Havalimanı o zamandan beri aktif olarak çalışır. Birçok turist ya da iş insanı bu şehre seyahat eder. Havalimanından sonraki yolculuğunuzda ise VİP transfer hizmetimizi tercih edebilirsiniz.

Firmamız profesyonel anlamda özel transfer hizmeti sunar. Araçlarımız bu hizmet için özelleşmiştir. Sizin güvenli bir şekilde seyahat edebilmeniz için gereken tedbirler tamamlanmıştır. Firmamızdan bu hizmeti alabilmek için uçuşunuzdan önce iletişime geçmek yeterlidir. Eğer yolculuğunuzdan iki gün öncesinde bizimle bağlantı halinde olursanız, tarafımızca gereken hazırlıklar da tamamlanmış olur.

Havalimanından Kalacağım Yere Nasıl Giderim?

Uçak yolculuğunun en kafa karıştıran kısmı, her zaman için kalacağınız yere nasıl gideceğinizdir. Özellikle ilk defa uçağa binecek olanlar bu konuyu fazlaca dert edinebilirler. Aslında bu sorunun çözümü son derece basittir. Şanlıurfa Havalimanı transfer hizmetimiz, sizin uçak yolculuğunuz sonrasında da konforlu seyahatinize devam edebilmenizi sağlar. Bu temenni ile yürüttüğümüz bir hizmetimizdir. Bizimle iletişime geçerek konu hakkında merak ettiklerinizi sorabilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Şanlıurfa ulaşım anlamında zorlanacağınız bir il değildir. Ancak havalimanı şehrin 35 km kadar dışında bulunur. Bu nedenle transfer hizmetimizden yararlanmanız gideceğiniz yere daha hızlı ulaşmanızı sağlar. Trafik durumuna göre değişmekle birlikte mümkün olan en kısa sürede otelinize varmış olursunuz.

Özel Transfer Hizmetinin Detayları

  • Hizmetimizden her yaştan birey faydalanabilir. Aranan özel bir şart yoktur.
  • Uçuş saatinizi bize bildirmeniz, aracımızın sizi hazır bir halde bekleyebilmesi açısından önemlidir.
  • Havalimanı gelen yolcu çıkışından çıktığınızda transfer aracımızı görebilirsiniz.
  • Gideceğiz yerin havalimanına olan mesafesine göre ücrette bazı farklılıklar olabilir.
  • Transfer hizmetimizden kaç kişi olarak faydalanacağınızı da bize bildirmelisiniz. Böylece sizin için uygun büyüklükte bir araç hazırlarız.
  • Transfer aracımızda gereken tüm hijyen önlemleri alınmıştır. Düzenli olarak araç içi dezenfekte edilir.
  • Havalimanından sizi alan transfer aracımız kalacağınız yerin kapısına kadar götürür.
  • Şoförlerimiz ise oldukça tecrübelidir. Ayrıca güleryüzlü ve naziktir.

Havalimanı Transfer Hizmetinden Faydalanmanın Avantajları

Şanlıurfa Havalimanı transfer hizmetimiz sizin için oldukça avantajlıdır. En başta zamandan kazanmanızı sağlar. Şanlıurfa gezinize başlarken havalimanında bekleyerek zaman kaybetmezsiniz. Gelen yolcu çıkışından çıktıktan sonra direkt aracımıza binebilirsiniz. Havalimanında beklememiş olmanız daha az yorulmanız ile sonuçlanır. Tatile ya da iş gezinize daha dinç bir başlangıç yapma şansınız olur. Yorgun başlamaktansa pozitif bir başlangıç yapmak herkese iyi gelecektir.

Ayrıca istediğiniz sayıda kişi ile araçlarımızdan faydalanma şansınız vardır. Ailece ya da arkadaşlarınızla çıktığınız bir seyahatte transfer hizmetimizden yararlanarak hep birlikte havalimanından otele geçiş yapabilirsiniz. Eğer tur organizasyonu ile toplu olarak Şanlıurfa’yı ziyaret ediyorsanız, yine size uygun bir transfer aracı ayarlaması firmamızca yapılacaktır. Arabanın büyüklüğü, sizin bize bildirmiş olduğunuz yolcu sayısına göre ayarlanır. Böylece herhangi bir mağduriyet yaşamazsınız.

Ayrıcalıklı Transfer Hizmetimizden Yararlanın

Eğer yakın zamanda Urfa’ya bir seyahat planlıyorsanız, siz de bu ayrıcalıklı hizmetimizle mutlaka tanışmalısınız. Tecrübeli ve güleryüzlü şoförlerimizle otelinize kadar bırakılırsınız. Yoldayken siz de dilerseniz maillerinizi cevaplarsınız, dilerseniz şehri izlerseniz, dilerseniz de başınızı yaslayıp istirahat edersiniz. Konfor düzeyinizi oldukça arttıran bir hizmet türü olduğu rahatıkla söylenebilir.

Dilerseniz Şanlıurfa Havalimanı transfer hizmetimizden yararlanmak için bizi hemen arayabilirsiniz. Hizmetimiz 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz olarak devam eder. Yani geç saatlerde ya da sabaha karşı uçak yolculuğu yapıyor olmanız önemli değildir. Hizmetimiz yine aktif olarak sizinledir. Şanlıurfa’ya günibirlik bir seyahat de planlıyor olabilirsiniz. Yine havalimanından sonraki yolculuklarınız için bizim firmamızdan hizmet almayı düşünülebilirsiniz. Ayrıcalıklı hizmet almak her zaman için insanlara kendilerini iyi hissettirir. Bu hizmet de havalimanı sonrası kara yolculuğunuzu oldukça rahat yapmanızı sağladığı için kendinizei iyi hissedersiniz. Motive bir şekilde Urfa seyahatinize başlarsınız.

Profesyonel Hizmet Kalitemiz ile Tanışın

Şanlıurfa’da iş ya da turizm nedeniyle olan seyahatleriniz sık sık devam eder. Türkiye’nin tarım ve sanayi anlamında gelişen bir şehridir. Giderek büyümeye ve ziyaret sayısını arttırmaya devam eder. Özellikle son yıllarda bölgenin sahip olduğu tarihi zenginlikler keşfedildiği için turist sayısında yoğun bir artış gözlenmiştir. Bunun yanında iş dünyasının da kalbinin attığı bir şehir olma özelliğini taşır. Her yıl çeşitli fuarlar ve kongreler düzenlenir. Tarım ve sanayi ile ilgili iş kollarından Şanlıurfa’yı ziyaret etmek isteyenler olur. Dolayısıyla Şanlıurfa GAP Havalimanı da sıklıkla kullanılır.

Profesyonel olarak sunmuş olduğumuz Şanlıurfa Havalimanı transfer hizmetimiz sizlere birçok alanda kolaylık sağlar. En başta da seyahatiniz sırasında vaktinizi verimli kullanmış olursunuz. Yorulmadan, yıpranmadan kalacağınız otele varırsınız. Geziye iyi bir başlangıç yapmış olmak motivasyonunuzun yüksek olmasını sağlar.

Havalimanı Özel Transfer Fiyatları

Sizler için birçok avantajla birlikte sunmuş olduğumuz bu hizmetimizin fiyatları, çeşitli faktörlerden etkilenir. Örneğin kaç kişilik bir araçla transferinizin gerçekleşeceği ve araca toplamda kaç kişinin bineceği önemlidir. Bununla birlikte Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndan sonra gitmek istediğiniz mesafe de fiyat üzerinde etkilidir. Bu özelliklerine göre hizmetin şeklinde ve fiyat bilgisinde bazı değişiklikler olabilir.

Eğer gelecek bir tarihte Şanlıurfa’ya gitmeyi planlıyorsanız, uçak yolculuğunu rahatlıkla önerebiliriz. Zamanınızı doğru kullanmanız hem özel yaşamınızda hem de iş yaşamınızda kazanmanızı sağlayacaktır. Kültürüyle geçmişten bugüne iz bırakan bir şehir olan Şanlıurfa’nın mutlaka görülmesi gerekir. Henüz ziyaret etmediyseniz bir uçak bileti alarak ve otel rezervasyonu yaptırarak işe başlayabilirsiniz. Yoğun turist ağırlayan bir şehir olduğu ve otellerin dolu olabileceği ihtimalini unutmamalısınız. Sizin için sunduğumuz nitelikle hizmetimizden faydalanmayı düşünebilirsiniz.

Özel Transfer Nasıl Gerçekleşir?

Öncelikle uçuş öncesinde firmamızla iletişime geçmeniz ve uçuşunuz hakkında bizi bilgilendirmeniz gerekir. Sonrasında ise sizin yapmanız gereken hiçbir hazırlık yoktur. Araç ve şoför hazırlığı firmamızca yürütülür. Uçuş saati geldiğinde ise havalimanında sizi bekliyor olur. Havalimanının bir gelen yolcu çıkış kapısı vardır. Bu kapıdan çıktığınızda transfer aracımızın orada sizi bekliyor olduğunu görürsünüz. Sonrasında bavulunuzla birlikte sizi alır ve gideceğiniz yere kadar bırakırız.

Havalimanından başlayan ya da otelde başlayıp havalimanında sonlanan özel transfer hizmetimiz herkesin kullanımına açıktır. Pratik ve hızlı bir şekilde sizi kalacağınız yere ulaştırırız. Üstelik araçlarımızın güvenliğinden ve hijyeninden emin olabilirsiniz. Bizden hizmet almak için hemen iletişime geçebilirsiniz.


Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar
Whatsapp Telefon