Şanlıurfa Kiralık Araç

Şanlıurfa Kiralık Araç

Şanlıurfa Kiralık Araç

Şanlıurfa kiralık araç aracı olmayan, araca ihtiyacı olan kişilerin başvurduğu ilk yerdir. Aracı teslim almak için giden kişi ehliyet, kimlik, pasaport gibi belgeleri yetkili kişilere beyan etmesi gerekir. Kiralık aracı kiralama süresi en az 24 saattir. Araç kiralamak için bazı şartlar vardır. Kiralanan aracı kullanacak olan kişinin 21 yaşında olması gerekir. Ekonomik bir araç kiralamak için 21 ve üstü olmanız gerekir. Orta ve üst sınıf bir araç kiralamak için ise 25 yaş ve üstü olmanız gerekir. Lüks ve büyük araç kiralamak için ise sürücünün en az 28 yaşında olması gerekir. Araç kiralamak için ehliyet süresinin en az 2 yıl olması gerekiyor. Lüks veya büyük araç kiralamak isteyenler için ise bu süre 3 yıldır. Kiralanan aracı birden fazla sürücü kullanabilir. Ama bunu araç kiralarken bildirmeleri gerekir. Kiralama kontratına bunun işlenmesi gerekir. Bazı araçlar kiralanırken kilometre sınırı konulur. Bu sınır aşıldığı zaman çok az miktar aşım ücreti ödenir. Ama sınırsız kilometre kullanım alanı olan yerlerde vardır.

Kasko/ Sigortalı Araç Kiralama

Alkol vb madde kullanımında sigorta geçerliliğini tamamen kaybeder. Araç kullanımında hız sınırında uyulmaması durumunda da sigorta geçerli olmamaktadır. Araç kiralanırken kontrata yazılan dışında başka bir kişi aracı kullanırsa sigorta iptal olur. Belirtilen dışında yük haddi aşılırsa ve karayolları dışında araç kullanılırsa sigorta geçerliliğini kaybeder. Trafik ve kaza raporları araç kiralanan firmaya en geç 48 saat içinde teslim edilmesi gerekir. Şanlıurfa kiralık araç için bu kurallara uyulması gerekir.

Araç Teslim Ve İade

Araç kiralanırken belirtilen yerden alınmalı ve belirtilen yerde teslim edilmelidir. Adrese teslim kiralanan semt veya ilçede olmalıdır. Kiralanan semt ve ilçe sınırları dışında teslim edilemez ve teslim alınamaz. Araç teslim edilirken saat belirlenir belirtilen saatten en fazla 1 saat bekleme yapılabilir. Araç teslim edilirken teslim saatinden önce teslim edildiği zaman ücrette düşüş olmaz. Ama araç belirtilen süreden geç iade edilirse ek ücret ödenir.  Şanlıurfa kiralık araç teslim alırken ve iade edilirken konulan kurallara uyulması gerekir.

Whatsapp Telefon