Şanlıurfa Rent A Car Merkez

Şanlıurfa Rent A Car Merkez

Kiralık aracı online olarak rezerve etmek kolaydır. Partnerimiz Carwingo ile gittiğiniz yerde istediğiniz yere gidebilme özgürlüğünü yaşayın.

Araç kiralamayı birkaç kolay adımda yapabilirsiniz:

 

Yolculuğunuzun yerini ve tarihlerini doldurun.

Arama sonuçlarını fiyat, kategori, ebat, koltuk sayısı, bagaj büyüklüğü veya kapı sayısına göre daraltınız.

Kiralık aracınızı seçin ve bilgileri doldurun.

Rezervasyonu onaylayın.

Rezervasyon onayınızı rezervasyon numaranız ile birlikte bir teyit e-postası şeklinde alacaksınız. Bu 48 saate kadar sürebilir.

Ödeme

Online rezervasyonlar için geçerli bir kredi kartı olmalıdır veya farklı bir ödeme seçeneği seçmelisiniz. Çoğu araç kiralama teklifi için, hemen ödeme veya aracı aldığında ödeme seçeneklerini seçebilirsiniz.

Rezervasyon değiştirme veya iptal etme

Rezervasyonunuzu AvroUrfa üzerinden iptal edebilir veya değiştirebilirsiniz. Rezervasyonunuzu “Rezervasyonu düzenle” sekmesiyle görüntüleyin ve rezervasyonunuzu kolayca değiştirin veya iptal edin. Bunun teyidini e-posta yoluyla alacaksınız. 

En az 1 yıllık geçerli bir sürücü belgeniz olmalıdır. Araç kiralanabilen asgari yaş haddi farklılık gösterebilir. Yaşınız, gittiğiniz yerde araç kiralamaya engel teşkil ediyorsa, bu durum, rezervasyon işlemi sırasında tarafınıza bildirilir.

Kiraladığınız aracı, kiralamayı yaptığınız Şanlıurfa rent a car dışında bir şehirde kullanırsanız, ekstra ücret ödemeniz gerekir. Tüm şehirlere kiralık arabayla girmek mümkün olmayabilir. Daha fazla bilgi için araç kiralama şirketine başvurunuz.

Şanlıurfa Araç Kiralama arama işlemi sırasında farklı teslim etme noktaları seçebilirsiniz. Teslim alma ve teslim etme noktalarının tüm kombinasyonlarının mümkün olmadığını lütfen unutmayınız.

Whatsapp Telefon