Şanlıurfa Uzun Dönem Araç Kiralama

Şanlıurfa Uzun Dönem Araç Kiralama

Şanlıurfa Uzun Dönem Araç Kiralama Nedir?
Uzun dönem araç kiralama, işletmelerin satış, pazarlama ve dağıtım gibi fonksiyonlarının yürütülmesi ve aynı zamanda yönetim kadrosuna hizmet amacıyla ortaya çıkan toplu araç ihtiyacının belirlenen süre ve hizmet kapsamında işletmelere uzun vaadeli kiralanmasıdır.
 
Uzun dönem araç kiralama, araçlarınızın finansmanını ve yönetimini, uzman bir şirkete emanet etmektir.
Uzun dönem araç kiralama, kiralayanın amacının kiraladığı araca sahip olmaktan çok en efektif şekilde yararlanmak olduğu kiralama türüdür. Urfa araç kiralama, yalnızca bir finansman modeli değil, aracınızın aşınma ve yıpranma payı da göz önüne alınarak hesaplanmış uzun dönemli bir kiralamadır şeklidir.
 
Araçlar aktifleştirilmediği için bilançoda şirket borçluluğunun artmasını önleyerek
firma kredibilitesini olumlu etkiler. Aylık ödemeler sayesinde maliyetler sabitlenir ve eşit dağılımlı bir gider bütçesine destek oluşturur. Finansman payını öz sermayeden kullanmadığı için de firmaların nakit akışı etkilenmez. Araç Kiralama için ödenen aylık faturalar doğrudan gider kalemine yazılmaktadır, böylece vergi avantajından yararlanmış olunur.
 
Diğer finansman yöntemlerinin aksine, çeşitli hizmet seçenekleri (bakım, sigorta, hizmet noktaları, yol yardımı, lastikler, vb.) sunulur ve sonuç olarak, bir aracın etrafında oluşabilecek bütün hizmetlere sahip olursunuz.
 
Şanlıurfa Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajları


Finansal Avantajlar
Şanlıurfa rent a car, bilanço yapınızı etkilemez ve bu nedenle şirketinizin finansal kapasitesini korur.
Satın almada araç bedelinin tamamını ödersiniz. Uzun Dönem Araç Kiralama yoluyla sağlayacağınız avantajla kullanmadığınız nakitinizi işinizle ilgili bir yatırıma yönlendirebilirsiniz.
Bankalardaki kredi limitlerinizi yaptığınız iş için kullanabilirsiniz.
Sabit kira bedeliyle düzenli ödeme avantajı yaratır.
Bütçelemede kolaylık sağlanır.

Whatsapp Telefon