Şanlıurfa’da Kiralık Araba

Şanlıurfa’da Kiralık Araba

Şanlıurfa’da Kiralık Araba

Araç kiralama işlemleri farklı birçok neden bağlı olarak gerçekleştirilmektedir. Aracı olsun olmasın birçok kişinin aldığı araç kiralama hizmeti sadece şahıslar için değil aynı zamanda şirketler içinde önem taşımaktadır. Haftanın yedi günü ve günün yirmi dört saati hizmet alarak rezervasyonunuzu yaptırmanız mümkün.

Şanlıurfa’da kiralık araba ihtiyacınıza uygun çözümler sunan firmamız aynı zamanda uygun fiyat seçenekleri ile de size destek olmaktadır. Günlük, haftalık ya da aylık gibi kiralama seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz. Araç kiralama hizmetinde aynı zamanda filo araç kiralama hizmetlerimizden de yararlanmanız mümkün.

Araç Kiralama Hizmeti Nasıl Alınır?

Şanlıurfa’da kiralık araba ihtiyacınıza uygun çözümler sunan firmamızdan araç kiralama hizmeti almak için öncelikle başvurunuzu iletmeniz gerekir. Ofisimizi ziyaret ederek, müşteri temsilcimiz ile iletişime geçerek ya da rezervasyon uygulamamızdan yararlanarak hizmette erişim sağlayabilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz başvuru işleminde araç seçiminizi yaparak sonrasında ise kiralama zamanının belirlenmesi sonrasında araç kiralama hizmet sözleşmesi imzalanır.

Araç kiralama hizmetinden yararlanmak için ehliyetiniz olması şarttır. Araç kiralama hizmet sözleşmesinin imzalanması sonrasında aracınızı firmamızdan teslim alabilirsiniz. Rezervasyonlu işlemlerde ise belirlenen rezervasyon tarih ve saatinde araç tarafınıza teslim edilir.

Araç Kiralama Süresi

Araç kiralama hizmetinden farklı nedenler ile faydalanmanız mümkündür. Aracınızın bakımda ya da tamirde olması, uzun yol seyahati için aracınızın uygun olmaması ya da buna benzer birçok nedenin yanı sıra herhangi bir araca sahip olmamanız durumunda da araç kiralama hizmetinden destek alabilirsiniz.

Şanlıurfa’da kiralık araba ihtiyacınıza çözüm sunan firmamız farklı araç model seçeneklerini sizlere sunuyor. İhtiyacınıza uygun özelliğe sahip olan aracın belirlenmesi akabinde araç kiralama süresi belirlenir.

Günlük olarak kiralama hizmetlerinde en az süre 24 saattir. En az 24 saat olmak ile beraber aylık kiralama hizmetimizden de yararlanabilirsiniz. Aylık bir ay olarak da talep edilebilir 12 ay olarak da talep edilebilir. Kiralama hizmetinde sözleşme düzenlemesinde tüm detaylar eklenerek imzalanır.

Araç Kiralama Fiyatları

Araç kiralama işlemlerinde kaliteli hizmeti edinmeniz son derece önemlidir. Araçların tüm bakımlarının yapılmış olması gerekir. Araç kiralama işleminde sadece bu detaylara değil aynı zamanda uygun fiyatlı araç kiralama hizmetinden de yararlanmanız avantaj yaratmaktadır.

 Günlük araç kiralama hizmet bedeli ile aylık araç kiralama farklı fiyatlandırılmaktadır. Aynı zamanda firmalar için yapılacak olan araç kiralama fiyatları ise belli bir anlaşma uyarınca değişik fiyatlandırmaya sahiptir. Firmalar ile ilgili anlaşmalarda aynı zamanda filo araç kiralama hizmetlerinde de yer açılmaktadır. Şanlıurfa’da kiralık araba hizmetinden yararlanmak için firmamızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Araç Kiralamada Rezervasyon Hizmeti Nedir?

Araç kiralama işlemlerinde büyük kolaylık sunmakta olan rezervasyon işlemleri ihtiyacınız olduğu zamanda istediğiniz aracın sizin için hazır olmasına olanak sunar. Rezervasyon işlemleri ile ilgili olarak ofis ziyareti yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra müşteri temsilcisi ya da web adresinden ulaşım sağlayarak kısa sürede rezervasyonunuzu tamamlanmanız mümkün.

Urfa kentini ziyaretiniz için belirlenen tarih ve saatte aracınızın hazır olması için önceden yapacağınız rezervasyon ile büyük kolaylık elde etmeniz mümkün olur. Bunun yanı sıra planlı olan seyahatiniz öncesinde de ihtiyacınıza uygun olan aracın kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

 Haftanın yedi günü ve günü yirmi dört saati rezervasyon hizmeti için başvurunuzu yaparak avantajı yakalayarak beğendiğiniz ya da sizin için uygun olan aracı kiralamanız mümkün olur.

Rezervasyon İptali Nasıl ve Ne Zaman Yapılabilir?

Araç kiralama işlemlerinde rezervasyon hizmetinden yararlanarak belirlediğiniz tarih ve saatte aracınızın hazır olmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle planlanmış olan gezi ya da diğer birçok işlemler için önceden rezervasyon gerçekleştirmeniz ayrıcalıklı bir seçime sahip olmanıza destek olur. Rezervasyon işlemini kolaylıkla ve kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.

 Ön ödemeli olarak alınan rezervasyon işlemlerinde kimin adına rezervasyon yapılmış ise onun adına sözleşme düzenlenir. Bunun yanı sıra rezervasyon yaptırmanıza karşın seyahatinizin iptal olması ya da araca belirlenen günde ihtiyacınızın kalmaması durumunda ise rezervasyonu iptal etmeniz mümkün. Araç tesliminden 12 saat öncesine kadar yapılacak olan rezervasyon iptallerinde ödemenizi geri alabilirsiniz. Sonrasında ise yeni tarih için araç rezervasyon işlemini de gerçekleştirmeniz mümkün olur.

Araç Kiralamada Filo Nedir?

Araç kiralama hizmetlerinde şahısların yanı sıra firmalar içinde araç kiralama hizmetleri sunulmaktadır. Araç kiralama hizmetlerinde filo kiralamadan da yararlanarak daha uygun fiyat ile kiralama hizmeti almanın avantajını elde edebilirsiniz. Birden çok aracın aynı anda aynı zaman için firmaya kiralanması işlemi olarak ifade edilebilir. Araç kiralama hizmetlerinde filo uygulamasından yararlanmak için öncelikle başvuru yaparak sonrasında firma ile yapılacak olan anlaşma ile beraber araçlarınızı teslim alabilirsiniz.

Firmalar İçin Araç Kiralama Hizmeti Nasıl Uygulanır?

Araç kiralama işlemlerinde bireysel olarak alınacak hizmetin yanı sıra firmalar için sunulan hizmetlerden de yararlanılması mümkündür. Uzun süreli olarak talep edilebilecek olan araç kiralama hizmetleri ve buna benzer tüm çalışmalar için firmaya yapılacak olan başvuru sonrasında firmanıza özel hizmet sunacak olan müşteri temsilcisi özel sözleşme düzenler.

 Karşılıklı olarak imzalanacak olan sözleşme hükümlerine göre araç kiralama hizmetinden dilediğiniz zaman sözleşme hükümlerinde belirlenen fiyat tarifesi ile faydalanmanız sağlanır. Firmalar için sunulan araç kiralama hizmetleri ile ilgili detaylı bilgiyi ofis ya da müşteri temsilcimizden kolaylıkla ve kısa sürede alabilirsiniz.

Kiralık Araç Teslim İşlemleri

Araç kiralama hizmetinde yararlanmak için kaliteli hizmet sunumunda yararlanmanız son derece önem taşımaktadır. Kaliteye uygun fiyat ile sahip olmanın yanı sıra araç seçimlerinde geniş bir yelpazesinin sunulması önem taşımaktadır. Kiralama işlemlerinde öncelikli olarak araç seçimi yapılır. Sonrasında ise aracın kiralama süresi belirlenir.

En az kiralama süresi 24 saattir. Araç kiralama hizmetinde teslim edilme gün ve saati de sözleşme de kayıt edilir. Sözleşmede belirlenen saatte teslim edilmemesi durumunda yarım saatlik opsiyon devreye girer. Yarım saat içinde araç tesliminin yapılmaması durumunda kiralık uygulamasına 24 saat eklenir. Yarım saati geçen araç teslimlerinde 24 saatlik araç kiralama bedeli de tarafınızdan alınır.

Araç Kiralama Öncesinde Nelere Dikkat Etmeli?

Araç kiralama işlemlerinden yararlanarak dilediğiniz marka ve model sahip olan araç ile seyahatinizi gerçekleştirmenin ya da işlerinizi halletmenin avantajını elde edebilir. Araç kirama hizmetinin alımı öncesinde ise bazı detaylara dikkat etmeniz son derece önemlidir. Araç kiralama işlemlerinde dizel ve benzinli araç seçimlerinin var olup olmaması, araç marka ve model seçeneklerinin yanı sıra araçların bakımlarının tamamlanmış olması da önemlidir.

Araç kiralama hizmetinin alımında firmanın sözleşme düzenlemesi hem firmanın hem de sizin haklarınızın korunması açısından gereklidir. Sözleşme hükümleri ve yer alan tüm detaylara dikkat ederek buna göre imzalamanız önerilir.

Araç kiralama hizmetinde aynı zamanda talep edeceğiniz ek hizmetleri de firmanın sunup sunmadığına dikkat etmeniz son derece önemlidir. Şanlıurfa’da kiralık araba ihtiyacınızda aynı zamanda şoför desteği de almak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk koltuğu gibi artı hizmetleri de talep etmeniz mümkün. Bu ve buna benzer ek hizmetler için firma ile iletişime geçerek gerekli destek ve fiyatlandırmayı öğrenmeniz önerilir.


Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar

Whatsapp Telefon