Şanlıurfa’da Kiralık Araç

Şanlıurfa’da Kiralık Araç

Şanlıurfa’da Kiralık Araç

Araç kiralama hizmetleri günümüzde en çok tercih edilen hizmetler arasında yer alıyor. Genel olarak her ne kadar araç sahibi olmayanların tercih ettiği düşünülse de araç kiralama hizmeti aracı olan olmayan tüm kişiler için avantaj sağlayan ve tercih edilen bir hizmettir. Sadece bireysel olarak değil aynı zamanda firmalar içinde araç kiralama hizmetinden yararlanmak büyük avantajı da beraberinde getirmektedir.

Firmaların araç satın alma sıkıntısında kurtulmasına destek olan araç kiralama hizmeti aynı zamanda istedikleri marka ve modele sahip olan aracında kolaylıkla ve uygun fiyat ile kiralanabilmesine destek olarak bütçeye de hitap eden bir seçimdir. Aynı zamanda firmaların tek araç değil filo olarak toplu araç kiralama hizmeti almalarında da özel fiyat tarifesinden yararlanmaları da sağlanmaktadır.

 Şanlıurfa’da kiralık araç seçimleri arasından tercihinizi yaparakken ise ihtiyacınıza hitap eden ve beğeninize sahip olan konforlu araçlar içinden kiralama hizmetini alabilirsiniz.


Araç Kiralama Hizmeti Nasıl Alınır?

Araç kiralama hizmetleri son derece avantaj sağlayan hizmetler arasında yer almaktadır. Dilediğiniz anda seyahatinizi konforlu bir şekilde gerçekleştirmek için beğeninize hitap eden aracı kiralayarak sunulan bu hizmet avantajından yararlanabilirsiniz. Araç kiralama hizmetinden yararlanmak için öncelikle hizmet talebini firmaya iletmeniz gerekir. Bireysel olarak ya da firmanız için araç kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Hizmet talebinde tercih ettiğiniz araç bilgisi ve araç kiralama süresi gibi detaylara yer açılır.

Araç kiralama hizmetlerinde sunulan avantajdan yararlanarak ihtiyacınıza uygun olan aracı teslim almadan önce ise hizmet sözleşmesi düzenlenir. Hizmet sözleşmesi taraflar arasında imzalanarak mutabakat imza altına alınmış olur. Tarafların haklarının korunmasına destek olan hizmet sözleşmesinin imzalanması sonrasında ise aracı teslim alarak kullanım avantajını elde etmeniz mümkün olur.

Filo Araç Kiralama Hizmet Tarifesi Nedir?

Araç kiralama işlemlerinde bireysel olarak kiralama hizmetinden yararlanmanın yanı sıra firmanız içinde kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Firmanız için tek araç kiralamanın yanı sıra filo seçimlerinden de yararlanmanız mümkün.

Aynı marka, model hatta dilerseniz aynı renge sahip olan araç seçimlerinizi yaparak filo olarak araç kiralamanız mümkün olurken farklı marka ve model seçimlerine de yer açabilirsiniz. Filo araç kiralama işlemlerinde firmanıza özel olarak hazırlanacak olan hizmet fiyat tarifesinden yararlanmanız sağlanır. Böylelikle daha uygun fiyat ile araç kiralamanın da avantajını elde ederek firma bütçenize de katkı sağlayabilirsiniz.

Araç Kiralama da Hangi Kriterlere Dikkat Edilmelidir?

Araç kiralama hizmetlerinin alınmasın her zaman sizin için en iyisini isteyen firma seçimine yer vermeniz önerilir. Araç seçimlerinizde ihtiyacınıza ya da beğeninize uygun olan çözümleri sunarken her bakımının yapılmış olması önemlidir. Bunun yanı sıra son yıllarda yaşanan salgın ile beraber aracın gerekli dezenfekte işleminden de geçmesi gerekir. Araç kiralama hizmetlerinde bu detayların yanı sıra kurumsal hizmet anlayışı ile kaliteye uygun fiyat ile sahip olmanız da son derece önemli olan detaylar arasında yer alır.


Araç Kiralama Hizmetinde Rezervasyon Nedir?

Araç kiralama işlemlerinde sadece aynı gün için değil aynı zamanda ileri tarih içinde rezervasyon hizmetinden yararlanabilirsiniz. Araç kiralamada rezervasyon hizmetinden yararlanarak ihtiyacınıza ya da beğeninize hitap eden aracı belirlediğiniz tarih ya da saat için rezerve etmeniz mümkün.

 Rezervasyon işlemlerinde belli bir ön ödeme de alınmaktadır. Rezervasyon yaptırırken firmadan talep ettiğiniz ek hizmetler var ise onları da rezervasyonunuz ile beraber talep edebilirsiniz. Araç kiralama işlemlerinizde belirlediğiniz tarih ve saatte aracınız tarafınıza teslim edilmek üzere hazır olarak bekletilir.

Araç Kiralama da Rezervasyon İptali Nasıl Yapılır?

Şanlıurfa’da kiralık araç seçimlerinizi dilerseniz rezervasyon avantajından yararlanarak da edinmeniz mümkün. Belirlenen tarih ve saat için beğendiğiniz ya da ihtiyacınıza uygun özelliklere sahip olan araç rezerve edilir. Planlarınızda yaşanan değişiklik durumunda ise rezerve ettiğiniz araç için iptal işlemlerine yer verebilirsiniz. Farklı tarih ve saat için ise iptal sonrasında tekrardan rezervasyon yaptırmanız mümkün.

Araç rezervasyon işlemlerinde aracın teslim saatinden 12 saat öncesine kadar olan iptallerde ön ödeme bedelini ger alabilirsiniz. Rezervasyon hizmetinin alımında işlemi yapan kişi aynı zamanda aracı da kiralayan kişidir. Bu sebep ile rezervasyon işleminde mutlaka aracı teslim alacak olan kişinin adına işlem yapılması da son derece önem taşır. Aynı zamanda iptal uygulamalarında da kiralama hizmetine yer veren kişinin iptal ettirmesi gerekir.

Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti Nedir, Nasıl Alınır?

Şanlıurfa’da kiralık araç hizmetinden yararlanarak konfora sahip olabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun olan özelliklere sahip olan ya da sadece beğeninize hitap eden araç seçimini gerçekleştirmeniz mümkün. İş seyahatlerinizde ya da firmanı için yapacağınız araç kiralama işlemlerinizde ise dilerseniz şoförlü araç kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Konusunda uzman ve deneyim sahibi olan özel şoförler ile dilediğiniz güzergâha kolaylıkla erişim sağlarken dilerseniz işleriniz ile ilgili çalışmalarınızı yapabilir ya da seyahatinizin tadını çıkarabilirsiniz. Şoförlü araç kiralama hizmetlerinin bedeli ile ilgili olarak firma yetkilisi ya da müşteri temsilcisinden gerekli bilgiyi alabilirsiniz. Araç kiralama işlemlerinde şoförlü araç kiralama işlemi için talebinizi iletmeniz gerekir. Böylelikle ek hizmette hizmet sözleşmesinde yer alarak tarafınıza sunulur.


Araç Kiralama Süresi

Şanlıurfa’da kiralık araç seçimleri arasından ihtiyacınıza uygun olan ve beğeninize hitap eden araç seçimini yaparak araca sahip olabilirsiniz. Araç kiralama işlemlerinde sadece araç marka ve modeli ya da firma seçimleri değil aynı zamanda araç kiralama sürelerine de dikkat edilir. Araç kiralama süresi hizmetlerde her daim en az 24 saat olarak belirlenmektedir. Günlük olarak talep edilebilecek olan araç kiralama hizmeti aynı zamanda haftalık ya da aylık olarak da tercih edilebilir.

Hizmet alımınızda konusunda uzman ve deneyimli bir ekipten alınacak olan hizmetlerde kaliteli araç ile seyahatinizi yapmanın da avantajını elde edersiniz. Araç kiralama süresinin sonunda ise aracın firmaya teslimi gerekir. Teslim süresinde yarım saatlik bir opsiyon bulunmaktadır.

Yarım saatlik opsiyon sonrasında aracın teslim edilmesi durumunda firma 24 saatlik kiralama bedelini de tarafınızdan talep etme hakkında da sahiptir. Bu sebep ile bu detaya dikkat etmeniz de son derece önemlidir. Olası sorunlar ya da araç kiralama süresinde uzatma yapma talebiniz için ise firma yetkilileri ile iletişime geçerek gerekli olan işlemleri gerçekleştirip buna göre hizmet alımında yararlanmanız gerekir.


Araç Kiralama da Hizmet Sözleşmesinin Önemi

Araç kiralama işlemlerinde hizmet sözleşmesi firma ile olan mutabakatınız anlamına gelir. Böylelikle siz alacağınız hizmetler hakkında belgeye sahip olurken firmada hizmet bedeli ile ilgili olarak taahhüdünüzü alır. Hem firmanın hem de hizmeti alanın haklarının savunulmasına destek olur. Hizmet sözleşmesinde alınacak olan hizmet detaylarına yer açılır.

Araç marka, model ve plakasından araç kiralama bedeline ve de araç teslim tarih saatine kadar her detay sözleşmede yer alarak belgelendirilir. Kurumsal hizmet anlayışına sahip olan tüm firmalar sunulan araç kiralama hizmetinde öncelikle hizmet sözleşmesine yer verir. Sonrasında ise araç teslimatı yapılarak hizmet sunulur. Şanlıurfa’da kiralık araç seçimleri arasından tercihinizi hemen yaparak hizmet sözleşmesi ile aracınızı teslim alabilirsiniz.


Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar

Whatsapp Telefon