Ucuz Fiyatlı Şanlıurfa Merkez Araç Kiralama

Ucuz Fiyatlı Şanlıurfa Merkez Araç Kiralama

Ucuz Fiyatlı Şanlıurfa Merkez Araç Kiralama

Gelişen bir sektör olan araç kiralama hizmetleri her geçen gün profesyonel anlamda hizmet sunmaya devam ediyor. Bu doğrultuda birçok rent a car firması araç kiralama hizmetleri sunuyor. Firmalar bünyesinde yer alan farklı model ve özellikteki araçlar gelen müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tercih ediliyor.

 Firmamız ucuz fiyatlı Şanlıurfa merkez araç kiralama hizmetleri ile şehir halkının ve dışarıdan gelen ziyaretçilerin araç ihtiyacını karşılıyor. Firmamızdan kiralayacağınız konforlu ve donanımlı araçlar sizlere yeni yol deneyimleri yaşatır. Talep ettiğinde süre doğrultusunda istediğiniz modelde aracı kiralayarak dilediğiniz şekilde seyahat edebilirsiniz.

Araç Kiralama Önemi

Her geçen gün daha fazla ilgi gören araç kiralama firmaları, insanların ihtiyaçları doğrultusunda tercih ettikleri araçları belirli süreler halinde kiralayabilirler. İnsanların ihtiyaçları doğrultusunda hızla gelişen bu sektör kişilerin zamandan tasarruf ederek gidebilecekleri tüm alanlara kısa sürede ulaşabilmesini sağlıyor.

Herhangi bir araç sahibi olan ve olmayan herkes araç kiralama hizmetlerinden yararlanabilir. Araç kiralamak isteyen biri profesyonel destek alması bakımından referans sahibi bir firma ile anlaşması önemlidir. Firmamız Şanlıurfa merkezde araç kiralama hizmeti veriyor. Bu nedenle güvenilir ve deneyimli bir desteğe ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz.

Şehirler Arası Oto Kiralama

Şehirlerarası yolculuk yapmayı planlayan kişiler herhangi bir araca sahip olmadıkları takdirde araç kiralayarak konforlu bir ulaşım deneyimi yaşayabilirler. Araç kiralamak isteyenler kiralayacaklara araçları günlük alabilecekleri gibi haftalık ya da aylık olarak da kullanılabilirler. Bu doğrultuda tercih edilen firma ile anlaşmaya varmak ve aracın teslim edileceği günü belirlemek gerekir.

Firmamız günün her saati profesyonel anlamda destek sunuyor. Şehirler arası ulaşımınızı kolay hale getirmek amacıyla sizler için sunduğumuz konforlu araçlar düzenleyeceğiniz seyahatleri keyifli hale getiriyor.

Kimler Şehirlerarası Araç Kiralayabilir?

Şanlıurfa'ya dışarıdan gelen ziyaretçiler araç kiralayarak şehrin her köşesini gezebilir. Havalimanına uçağın iniş yapması ile beraber istediğiniz modelde araç sizi çıkış kapısında bekliyor olacaktır. Firmamız şehirler arası araç kiralama hizmetleri ile sizlere yeni yol deneyimleri yaşatıyor. Şanlıurfa Güneydoğu'nun en büyük kentlerinden biri olması sebebiyle gezilecek birçok noktaya sahiptir. Bu nedenle Şanlıurfa'ya gezi düzenleyenler gezi faaliyetlerini zamana yayarak tüm tarihi ve turistik yerleri görme şansı yakalayabilirler.

Peygamber Diyarı Şanlıurfa

Müslümanlar Yahudiler ve Hristiyanlar tarafından kutsal bir mekân olarak kabul edilen Şanlıurfa peygamberler diyarı olarak da anılır.  İnanç turizminin geliştiği Şanlıurfa’da tarihi mekanlar da oldukça fazladır. Çünkü kent birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve milli mücadele döneminde ise büyük bir başarı göstermiştir. İbrahim Peygamber’in Şanlıurfa'da doğduğuna inanılır. Aynı şekilde Eyüp Nebi türbesinden dolayı Hz. Eyüp’ünde Şanlıurfa’da yaşadığı biliniyor. Ayrıca Museviler için Şanlıurfa büyük bir öneme sahiptir. Hz. Yakup ve Hz. Musa’nın da buralarda yaşadığı rivayet ediliyor.

Harran

Şanlıurfa merkeze 44 kilometre uzaklıkta bulunan Harran Hz. İbrahim’in asıl yurdudur. Harran aynı zamanda dünyada ilk üniversitenin yapıldığı yerdir. Bunun dışında Harran evleri turizme kazandırılan yapıtlardır.

 Firmamız ucuz fiyatlı Şanlıurfa merkez araç kiralama hizmetleri ile sizlere yardımcı oluyor. Firmamız ben kiraladığınız araçlar yardımıyla Harran’a giderek buranın tarihi ve otantik havasını yakından görme şansı elde edebilirsiniz. Turizme kazandırılan kubbe şeklindeki Harran evleri kil işçiliğinin en güzel örneğini temsil ediyor.

İbrahim Peygamberin Ateşe Atıldığı Yer

İbrahim peygamber putperestliği ret edip tek tanrı inancına sahip olduğu için Nemrut tarafından ateşe atılıyor. Rivayete göre İbrahim Peygamber’in ateşe atıldığı yer yani ateş suya odunlar ise balığa dönüşüyor. O dönemde Hz. İbrahim'e inanan tek kişinin Nemrut'un kızı olan Zeliha olduğu söyleniyor. Bu nedenle Zeliha da kendini Hz. İbrahim'in arkasından ateşe atıyor ve balıklıgöl'ün orta kısmında bulunan suya ise aynı Zeliha gölü deniliyor. Yüzlerce yıllık bir geçmişe sahip olan Balıklıgöl bugün hala kentin tam ortasında ziyaretçilerin ilk uğrak alanıdır. Balıklıgöl çok geniş bir alan üzerine kurulduğu için görün etrafında çarşı ve bedestenler bulunur.

Tarihi Çarşılar

Farklı kültürlere ve medeniyetlere ev sahipliği yapan Şanlıurfa tarihi çarşısı ve yöreye özgü ürünleri ile görenleri cezbediyor. Çarşı ve bedestenler içerisinde bulunan bakır eşyalar, hediyelikler, kumaşlar, baharatlar, kurutmalıklar ve çeşit çeşit ürünler mevcuttur. Bedesten pazarı, eski kuyumcu pazarı, ishotcu pazarı, kınacı, pamukçu, çadırcı, saraç ve attar pazarı gibi yerler bulunur.  Hanları ve daracık sokakları ile otantik bir havaya sahip olan Şanlıurfa gezinizi Şanlıurfa lezzetleri ile taçlandırabilirsiniz.

Eyüp Nebi Türbesi

Şanlıurfa'ya gelen ziyaretçilerin en çok merak ettiği yerlerden biri de Eyüp Nebi türbesidir. Bu türbe Viranşehir ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunur. Manevi bir atmosfere sahip olması ile beraber keyifli oturma alanlarının bulunması insanların burada dinlenmesini sağlıyor.

Urfa Kale

Balıklıgöl yakınlarında bulunan Urfa Kalesi sütunları ile görülmeye değer bir yerdir. Sütunlar üzerinde yapılan heykeller kral Manu'nun kızı kraliçe Şalmet için yapılmıştır. Kaleye çıkan ziyaretçilerin burada bulunan mırra yani acı kahve içmeden dönmemeleri tavsiye edilir.




Göbeklitepe

Son yıllarda turizme açılan Göbeklitepe insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak kabul edilir. UNESCO dünya kültür mirası içerisinde yer alan Göbeklitepe Şanlıurfa yakınlarında bulunan Örencik köyü sınırlarındadır. Burada yapılan sütunlar çizimler, resimler insanlık tarihinin ilk faaliyetlerini gösterir. Arkeolojik kazılar sonucu ortaya çıkan Göbeklitepe 12.000 yıl öncesine ait insan faaliyetleri ve yaşam şekli hakkında bilgi veriyor. Bu nedenle Şanlıurfa'ya gelen tüm ziyaretçileri bu eşsiz ve büyüleyici manzarayı kesinlikle görmesi gerekir.

Urfa Sıra Geceleri

Yüzyıllardan beri bir gelenek halinde dilden dile dolaşan Urfa türküleri sıra gecelerinde keyifli bir şekilde söylenir. Otantik bir havaya sahip olan şark köşelerinin hazırlandığı alanlarda gelen misafirler hem Urfa lezzetlerini tatmanın hem de eğlenmenin en güzel çeşidini burada bulabilirler. Urfa sıra gecelerinin vazgeçilmez lezzeti olan çiğ köfte yöreye özgü usullerle hazırlanır. Hazırlanan yiyecekler ve içecekler türküler ve gazeller eşliğinde tüketilir.

Hem Urfa halkının hem de dışarıdan gelen yabancı misafirlerin en çok merak ettiği Urfa sıra geceleri restore edilen hanlarda ve konukevlerinde düzenlenir. Urfa havasını yaşamak ve solumak isteyenler bu mekanları tercih edebilirler.






Şanlıurfa’da Araç Kiralama

Eski ve kadim kentlerden biri olan Şanlıurfa'da aradığınız her türlü imkânı bulabilirsiniz. Hem yöre halkı için hem de dışarıdan gelen misafirlerin rahatlıkla tercih edebileceği araç kiralama firmaları bulunur. Bu doğrultuda firmalar sahip oldukları araçları günlük, haftalık ya da aylık olarak kiraya verirler. Ucuz fiyatlı Şanlıurfa merkez araç kiralama firması olarak sizlere günün her saati hizmet sunuyoruz. İstediğiniz her marka ve modelde aracı bulabileceğiniz firmamızdan profesyonel destek alabilirsiniz. Araçlarımız farklı kapasite ve segment özelliklerine sahipler. Bu neden ne araç kiralamak isteyenler doğru adreste olduklarını bilmelidir. Firmamız sahip olduğu deneyim ve uzmanlık doğrultusunda ihtiyaç duyabileceğiniz araçlarla size yardımcı oluyor.

Firmamız bünyesinde yer alan araçlar her bütçeye hitap ediyor. Araç kiralamak isteyenler bütçelerine uygun doğru araçlarla diledikleri gibi seyahat edebilirler. Bu doğrultuda firmamız size her türlü desteği sunacaktır.


Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar

Whatsapp Telefon