Urfa Araba Kiralama

Urfa Araba Kiralama

Urfa Araba Kiralama

Araç kiralama işlemleri farklı sebeplere bağlı olarak gerçekleştirilmektedir. Kimi zaman seyahat kimi zaman iş sebebi ile yapılacak olan araç kiralama işlemlerinden yararlanarak avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

Urfa araba kiralama hizmetinden yararlanarak sunulacak olan ayrıcalığı elde etmenizde mümkün olur. Araba kiralama işlemlerinde konusunda uzman ve deneyimli bir firmadan alınacak olan hizmet ise son derece önemlidir. İhtiyacınıza uygun olan araç seçimlerine yer vermenin yanı sıra filo desteğinden de yararlanabilirsiniz.

Araç Kiralama Hizmet Başvurusu Nasıl Yapılır?

Araç kiralama işlemlerinden yararlanmak için öncelikle hizmet talebinde bulunmanız gerekir. Ofisi ziyaret etmenin yanı sıra telefon ile müşteri hizmetlerine başvurarak ya da web adresinde yer alan rezervasyon işlemlerinden yararlanarak ihtiyaç duyduğunuz desteği alabilirsiniz. Urfa araba kiralama hizmetinden yararlanmak için yapacağınız hizmet talep başvurusunda kiralamak istediğiniz araç ve kiralama sürenizin de belirlenmesi gerekir. Bunun yanı sıra talep ettiğiniz ek hizmetler var ise bunu da bildirmeniz son derece önemlidir.

Gerçekleştirilecek olan Urfa araba kiralama hizmeti için hizmet sözleşmesi düzenlenir. Hizmet sözleşmesinde yer alan tarih ve saat kiralama işleminde belirlenen kriterdir. Araç kiralama işlemi için yapacağınız başvuru sonrasında hizmet sözleşmesi düzenlenir. Akabinde ise aracı teslim alabilirsiniz.

Araç Kiralama Hizmet Sözleşmesi Neden Yapılır?

Araba kiralama işlemlerinde konusunda uzman ve deneyimli bir ekipten destek almanız son derece önem taşımaktadır. Kiralama işlemlerinde düzenlenecek olan sözleşme sadece firmanın değil kiralayanın da haklarının korunmasına destek olur. Kiralama işleminde tercih edilen araç marka ve modelinden talep edilen ek hizmetlere, hizmet süresi ve hizmet bedeli gibi tüm detaylar sözleşme içinde kayıt altına alınır.

Yükümlülüklerin yerine getirilmemesi durumunda ise yaptırımlarda sözleşme içinde yer almaktadır. Böylelikle haklarınız da korunmuş olur. Bu sebepler ile araç kiralama işlemlerinde mutlaka hizmet sözleşmesine yer vermeniz oldukça önem taşımaktadır.

Araç Kiralama Süresi Nedir?

Urfa araba kiralama hizmetinden yararlanmak için öncelikle hizmet için başvuruda bulunmanız gerekir. İhtiyaç duyduğunuz araç marka ve model seçiminizi geniş araç filosu içinden yapmanın sonrasında kiralama süresinin de belirlenmesi gerekir. Süre aynı zamanda hizmet sözleşmesine de kayıt edilerek aracı teslim edeceğiniz tarih ve saat de kayıt altına alınarak her iki tarafta da yer alır. Araç kiralama işlemlerinde en az kiralama süresi 24 saattir. 24 saatten az olan kiralama işlemlerinde de 24 saatlik kiralama bedeli talep edilir.

Araç kiralama işleminde günlük, haftalık hatta aylık olarak kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bir aylığına kiralama yapılabilmesinin yanı sıra 12 aylıkta kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Şahıs olarak talep edeceğiniz gibi firmanız içinde araç kiralama hizmetini talep etmeniz mümkündür. Araç kiralama da tek araç için olduğu gibi filo araç kiralama işlemlerinden de yararlanarak belirlenen süre için kiralama işlemlerine yer açılabilir.

Araç Zamanın Teslim Edilmez ise Ne Olur?

Urfa araba kiralama hizmetinden yararlanmak için konusunda uzman ve deneyimli bir firma desteğini almanız son derece önem taşımaktadır. Araç marka ve model seçimini yapmanın sonrasında araç kiralama süresi de belirlenir. Aracı kiralama zamanının yanı sıra hizmet sözleşmesinde aracın firmaya teslim tarihi de eklenir. Araç teslim işlemlerinde belirlenen saatte teslimatın yapılması oldukça önemlidir. Araç teslimatı için yarım saatlik bir opsiyon sunulur.

Yarım saat sonunda yapılan teslimatlar da ise 24 saatlik araç kiralama bedeli de tarafınızdan talep edilir. Bu sebep ile zamanında araç tesliminin gerçekleştirilmesi önerilir. Araç kiralama işleminde daha uzun süre araç kiralamadan yararlanmak isterseniz konu ile ilgili olarak firma ile irtibatta geçerek gerekli yönlendirmeleri yaparak daha uzun süre kiralama hizmetini de alabilirsiniz.

Araç Kiralama da Ek Hizmetler

Araç kiralama hizmetlerinin alınması işlemlerinde gerekli olan çalışmaya yer açarken ek hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Özellikle seyahatinizde şoför talep etmeniz mümkün. Urfa seyahatinizde kolaylıkla istediğiniz yere ulaşmanın yanı sıra iş seyahatlerinizde de şoför hizmetinden yararlanmanın avantajını elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra araç içinde ihtiyaç duyabileceğiniz çocuk araç koltuğu ve daha birçok farklı ihtiyacınız içinde firma ile iletişime geçerek gerekli ek hizmetleri talep edebilirsiniz.

Ek hizmet alımlarınızda firma ile yapacağınız görüşmede hizmet bedelini de önceden öğrenmeniz önemlidir. Ek hizmetler de düzenlenecek olan hizmet sözleşmesi içinde kayıt altına alınır.

Araç Kiralama Hizmetinde 7/24 Hizmetten Yararlanın

Araç kiralama işlemleri ile ilgili olarak ihtiyaç duyduğunuz anda hizmetti talep etmeniz de mümkündür. Alınacak olan hizmet ile ilgili dilediğiniz zaman rezervasyon hizmetini yapabilirsiniz. Web adresinden ya da müşteri temsilcisi ile iletişime geçerek araç kiralama hizmetler, araç marka ve model seçimleri ve fiyatları konusunda detaylı bilgi almanız mümkün. Araç kiralama hizmeti ile ilgili olarak rezervasyonunuzu tamamlayarak aracınızı belirlediğiniz gün teslim alabilirsiniz.

Araç Kiralama İşlemlerinde Rezervasyon Nasıl Yapılır?

Araç kiralama işlemleri ile ilgili ihtiyaç duyduğunuz gün ve saat için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Böylelikle araç marka ve model seçiminde de rahatlıkla tercihinizi yaparak belirlediğiniz marka ve model sahip olan aracın rezerve ettiğiniz gün ve saatte hazır olmasını sağlayabilirsiniz. Araç rezervasyon işlemlerinden sadece şahıs değil firmalarda kolaylıkla yararlanabilmektedir.

Araç Kiralama da Rezervasyon İptali Mümkün mü?

Araç kiralama hizmetlerinde rezervasyon hizmetinden yararlanarak sunulan avantajlardan da yararlanabilirsiniz. Belirlediğiniz gün ve saat için sunulacak olan araç rezervasyon hizmetinden yararlanmanın yanı sıra planlarınızın değişmesi durumunda iptal etmenizde mümkündür. Araç kiralama da rezervasyon işleminin iptalinde teslim saatine 12 saat kala yapılan tüm işlemlerinde ön ödemenizi geri alabilirsiniz.

Araç Kiralama İşlemlerinde Nelere Dikkat Etmeli?

Araç kiralama hizmetlerinde ihtiyacınıza uygun özelliklere sahip olan araç kiralamasına yer vermeniz son derece önemli olmak ile beraber aracın tüm bakımlarının da yapılmış olması önemlidir. Bunun yanı sıra konusunda uzman ve deneyimli bir firma desteğini almanız ise kurumsal hizmetten yararlanmanız açısından önem taşır.

 Firmanın kiralama işlemlerinde hizmet sözleşmesine yer vermesine de dikkat etmeniz önerilir. Bunun yanı sıra araç kiralama işlemlerinde ihtiyaç duyduğunuz ek hizmetleri de firmanın sunup sunmadığını öğrenmeniz önemli olmak ile beraber ek hizmetler için ödenecek olan bedeli de önceden öğrenmeniz avantaj yaratır. Firmalar ya da şahıs için yapılan araç kiralama işlemlerinin tüm detaylarını müşteri hizmetleri biriminden haftanın yedi günü ve günün yirmi dört saati de almanız gerekir.

Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti Nedir, Nasıl Alınır?

Araç kiralama hizmetinden yararlanarak ihtiyacınız olan seyahatte arzu ettiğiniz araç marka ve modeli ile gerçekleştirmenin avantajına sahip olabilirsiniz. Özellikle iş seyahatlerinizde ya da firmalar için yapılacak olan araç kiralamalarda ise şoförlü araç kiralama hizmetinin avantajında yararlanabilirsiniz. Şoförlü araç kiralama hizmeti için firmaya başvurunuzu yaparken hizmetten yararlanmak istediğinizi bildirmeniz gerekir.

Firmadan şoförlü araç kiralama hizmetini almanız durumunda araç şoförlü olarak tarafınıza teslim edilir. Araç teslimatında da aynı şekilde şoförlü olarak teslimat yapılır. Hizmetten yararlanmak için aracın yanı sıra şoför içinde ek olarak bedel ödemeniz lazım gelir. Detayları ise müşteri hizmetleri biriminden öğrenebilirsiniz.


Şanlıurfa Havalimanı Ofis İletişim Bilgileri
Telefon : 0414 316 22 23
Gsm : 0553 840 27 97
E-Posta : sanliurfa@carwingo.com.tr
Adres : Şanlıurfa havalimanı İç Hatlar

Whatsapp Telefon