Urfa Havalimanı Araç Kiralama

Urfa Havalimanı Araç Kiralama

Urfa Havalimanı Araç Kiralama

Peygamberler şehri olarak biline ve birçok medeniyetlere ev sahipliği yapan Şanlıurfa, her yıl yüzlerce yerli ve yabancı misafirini ağırlamaktadır. Şanlıurfa'yı ziyaret etmeye gelenler, en çok havalimanını tercih etmektedirler. Urfa Havalimanı, 4 kilometre pisti sahip olmasından dolayı, en uzun pist özelliği taşımaktadır. Bu nedenle Urfa Havalimanı'nda yüzlerce uçuş gerçekleşmektedir. Bunu yanısıra pistte kargo uçuşları da yapıldığından dolayı, Urfa Havalimanı ekonomiye oldukça katkı sağlamaktadır. Urfa'yı ziyarete gelenler ve şehir merkezine daha rahat bir şekilde ulaşmak isteyenler için, özel araç kiralama hizmeti sunuluyor. Urfa Havalimanı araç kiralama hizmeti sayesinde istediğiniz her yere konforlu bir şekilde gidecek ve yolculuk esnasında sıkılmayacaksınız.

Urfa Havalimanı'ndan Kiralanan Araçlar Konforlu mu?

Urfa Havalimanı'ndan araç kiralayanlar için, dört dörtlük araç kiralama hizmeti sunulmaktadır. Kiralanmak istenen araçlar, son model araçlar olup oldukça konforlu özelliğe sahiptirler. Araçların için oldukça geniş olduğundan dolayı, yolculuk bitene kadar herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Urfa Havalimanı araç kiralama hizmetinde kalite standartları çerçevesinde hizmet sunulduğundan dolayı, araç kiralama hizmetinden memnun kalacak ve istediğiniz her yere rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Şehir merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Urfa Havalimanı, kiralamış olduğunuz araçlar sayesinde mesafeyi azaltmaktadır. Bu sayede şehir merkezine en kısa sürede ulaşarak işinizi halledebilir veya şehir merkezinde tarihi mekânları gezerek Urfa'nın havasını soluyabilirsiniz. Böylece yolculuk esnasında araçlarda hiçbir şekilde sorun yaşamayarak merkeze güvenle ulaşabilirsiniz.

İletişim Numaralarıyla Hizmet

2007 yılından itibaren hizmet veren ve birçok ziyaretçisini rahat bir şekilde karşılayan Urfa, misafirlerini ağır bir şekilde karşılayarak onlara eşsiz tarihi mekan yaşatmaya devam ediyor. Urfa Havalimanı araç kiralama hizmeti sayesinde tarihi yerler daha rahat bir şekilde gezilebildiğinden dolayı, insanlar tarihi yerler hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar. Araç kiralamak isteyenler için ofisler iletişime numaralarıyla hizmet vermektedirler. Ofislerde verilen bu hizmet sayesinde istediğiniz araç hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca araç kiralarken telefon üzerinden istediğiniz kadar görüşme yaparak detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz. Böylece kiralayacağınız aracın fiyatından konforuna kadar her şeyi rahat bir şekilde öğrenerek araç kiralama işini kolay bir şekilde yapabilirsiniz.   

Whatsapp Telefon