Urfa’da Kiralık Araç

Urfa’da Kiralık Araç

Urfa’da Kiralık Araç

Otomobil ihtiyacınız olduğunda en ekonomik ve pratik yöntem şüphesiz araç kiralamak olacaktır. Firmamız Urfada kiralık araç arayışı içerisinde olanların her zaman yanında olmaya devam etmektedir. İş, sosyal ya da özel nedenlerden dolayı Şanlıurfa’ya gelen misafirlerimiz için diledikleri aracı temin edebiliyoruz. Havalimanı ofisimiz üzerinden teslimat da yapabiliyoruz. Urfa merkez ve ilçeleri için de rent a car hizmetlerimiz mevcuttur. Gereksiz maliyetlere katlanmak zorunda kalmadan en özel araçları firmamızdan kiralamanız mümkündür. Firmamız Şanlıurfa’nın en güvenilir rent a car firmalarından biridir.

Urfa Kiralık Araç

Şanlıurfa’da kiralık araç ihtiyacınız mı var? O halde doğru yerdesiniz. Firmamız ihtiyacınıza uygun araç seçenekleri ile hizmet vermeye devam etmektedir. Özellikle Urfada kiralık araç arayışında olan tüm müşterilerimiz için uygun fiyat ve ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Araç kiralamın pek çok artısı mevcuttur. Kısa süreli gezi ve işlerinizde araç kiralama en mantıklı olanıdır. Normal zamanlar için de araç kiralamanın çok daha karlı olduğunu ifade edebiliriz. Sıfır otomobil almak ciddi bir sermaye gerektirmektedir. Otomobil için bütçe oluştursanız bile sonrasında ortaya çıkan maliyetler çoğu kişiyi zorlamaktadır. Bireysel ya da ticari amaçlı alınan tüm otomobillerin yıllık mtv, zorunlu trafik sigortası, muayene, özel kasko, bakım, onarım gibi pek çok masraf kalemi mevcuttur. Tüm bu maliyetler göz önünde bulundurulduğunda araç kiralamanın ne kadar avantajlı olduğu ortaya çıkmaktadır. Siz de gereksiz maliyet ve işlerle uğraşmadan dilediğiniz otomobili firmamızdan kiralayabilirsiniz.

Urfa Kiralık Araç Fiyatları

Kiralık araç fiyatları günlük üzerinden hesaplanmaktadır. Uzun süreli araç kiralamalarında fiyatlar daha uygun hale gelebilmektedir. Biz de firma olarak Urfada kiralık araç isteyenler için en uygun fiyat imkanlarını sağlıyoruz. Firmamızın araç filosunda otomatik ve manuel vites seçenekleri mevcuttur. Yakıt bakımından da hem dizel, hem de benzinli araç seçenekleri sizlere sunulmaktadır. Filomuzda bulunan tüm araçlar sıfır ya da düşük kilometrelidir. Sizi yolda bırakmayan, konforlu bir yolculuk sunan ve farklı sürüş tercihlerine hitap edebilen araçlardır. Yapacağınız seçimlere göre ve aynı zamanda kiralama süresine göre fiyatlar değişecektir.

Whatsapp Telefon