Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama

Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama

Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama

Tarih ve kültürün iç içe geçtiği Şanlıurfa efsaneleri, balıklı gölü ve enfes mutfağı ile ön plana çıkar. Carwingo  Urfa araç kiralama ofisinden kiralayacağınız aracınız ile şehri yakından keşfedebilirsiniz. 

Şanlıurfa'da ilk olarak Balıklı Göl'ü görmenizi tavsiye ederiz. Carwingo Şanlıurfa araç kiralama seçeneklerinin geniş bir yelpazede olduğu Carwingo'dan kiraladığınız aracınızla Birecik' ilçesine doğru gidebilir, Fırat Nehri kıyısında yaşamış eski medeniyetlerin yapılarını yakından keşfedebilirsiniz. Asurlular Döneminde yapılmış 12 burçlu kale tüm ihtişamıyla sizleri karşılayacaktır. 

Her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan Urfa'ya ulaşım kara ve hava yoluyla sağlanmaktadır. Urfa Havalimanı GAP Havalimanı araç kiralama servisi ile www.carwingo.com.tr üzerinden yapacağınız rezervasyon sonrası kiraladığınız araç havalimanı çıkış kapısında sizleri bekliyor olacak. 

Carwingo Rent A Car Şanlıurfa GAP Havalimanı araç kiralama servisi tecrübeli personeli ve geniş araç filosuyla hizmetinizdedir. İş ve gezi seyehatleriniz için Carwingo Şanlıurfa araç kiralama servisinden ihtiyacınıza uygun bir araç kiralayabilir, Şanlıurfa'nın tarihi güzelliklerini keşfe çıkabilirsiniz...

Carwingo Şanlıurfa GAP Havalimanı Araç Kiralama ile ilgili detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz. 

Whatsapp Telefon