Şanlıurfa Merkez Araç Kiralama

Şanlıurfa Merkez Araç Kiralama
Şanlıurfa Araç Kiralama Firmaları içerisinde "Carwingo Rent a Car" ilk sırada yer almaktadır. Araca mı ihtiyacınız var? İşte bu sorunun cevabı bizde. Bizi arayın yeterli. Aracınızı ayağınıza getiriyoruz. Şanlıurfa Merkez Araç Kiralama = Urfa Carwingo  Araç Kiralama

İlginizi Çekebilir
  • Şanlıurfa’da Gezilecek 10 Yer
    Ülkemizin tarih kokan, her bir köşesinde kahramanlık hikâyeleri taşıyan en eski ve en güzide illerinden bir tanesi Şanlıurfa. Türkiye’nin en büyük 7. ve en kalabalık 8. ili olarak halk arasında Urfa adıyla bilinen Şanlıurfa, yaklaşık 19500 kilometrekarelik yüzölçümü, 510 metrelik rakımı ve 13 ilçeden oluşan şehir yapısı ile ülkemizin Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan bir sınır şehridir.
  • İstanbul'da Bir Gün
    İstanbul tarihi ve kültürel açıdan iki büyük imparatorluğa ev sahipliği yapmış, ülkemizin değil dünyanın önemli şehirlerinden birisidir. Ömür biter İstanbul bitmez lafının doğruluğunu rotanızı İstanbul’a çevirdiğiniz zaman daha iyi anlayacaksınız.
  • Adıyaman'da Gezilecek Yerler
    Nemrut Dağı, Türkiye’nin güneydoğusunda Adıyaman ilinde yer alan ve 2 bin 150 metre yüksekliğinde olan bir dağ olmanın dışında gizemlerle dolu tarihi bir kenttir. Adıyaman’ın Kahta ilçesi civarlarında Ankar dağları kısmında Toros dağ silsilesinde bulunur. Ayrıca Volkanik bir dağ olan Nemrut, hem bir doğal anıt hem de insan eliyle şekillendirmiş bir tarihi eser olarak da kabul edilmektedir.
  • Mardin'de Gezilecek Yerler
    Mardin ülkemizin en eski kentlerinden birisidir. Kentin tarihi M. Ö. 4500'li yıllara kadar uzanır ve oldukça farklı kültürleri içerir. Suriye ile uzun bir sınırı olan bu kent, tek tanrılı dinler ve farklı inançlar için çok büyük bir öneme sahiptir.
  • Gaziantep'de Gezilecek yerler
    Türkiye’nin en kalabalık dokuzuncu ili ve şehir merkezi nüfusuyla en kalabalık 6. Şehri olan Gaziantep, 2.101.157 nüfusuna sahiptir.
Whatsapp Telefon